Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu violent într-un bloc din Ploieşti. Zeci de oameni au fost evacuaţi

Publicat:

Alerta la ISU Prahova. Vineri dupa-amiaza s-a primit un apel la 112, prin care se anunta ca arde un apartament pe strada . Potrivit observatorulph.ro, la fata locului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova.

Pompierii vor efectua cercetari si cu privire la cauza incendiului.

Din primele informatii se pare ca incendiul ar fi izbucnit la etajul I al unui bloc de pe strada si ar exista si o victima. Este vorba de un barbat cu deficiente locomotorii, care ar fi suferit mai multe arsuri.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta la Constanta! Incendiu intr-un bloc de locuinte de pe strada Soveja! Un barbat, intoxicat cu fum (GALERIE FOTO+VIDEO)

10:25, 03.06.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al Judetului Constanta au fost solicitata astazi sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr un apartament din Constanta, str. Soveja, nr. 31.Din primele informatii, proprietarul a precizat ca a ars mobila, a lichidat…

Incendiu la o casa din municipiul Arad, pe strada Renașterii

14:15, 26.05.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad anunța un incendiu izbucnit la o casa din municipiul Arad, pe strada Renașterii. Pompierii sunt deja la fața... The post Incendiu la o casa din municipiul Arad, pe strada Renașterii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Persoanele evacuate dupa surparea unei portiuni de strada in Slanic pot reveni acasa

14:20, 14.05.2024 - Dupa ce pe strada 23 August din orasul prahovean Slanic o bucata din carosabil s-a surpat, mai multe persoane din zona respectiva au fost evacuate. Luni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Prahova anuntat ca acestea pot reveni acasa.

Incendiu intr-un bloc din Pitești: 10 persoane și un cațel au fost evacuați de pompieri

13:41, 08.05.2024 -  Potrivit informatiilor comunicate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, pompierii de la Detasamentul Pitesti au intervenit cu doua autospeciale de stingere, o autospeciala pentru salvare de la inaltime si o ambulanta SMURD de prim ajutor calificat. La sosirea fortelor de interventie,…

Șofer decedat și pasager inconștient, dupa ce o mașina și o cisterna s-au ciocnit intr-un sat din Prahova

12:11, 07.05.2024 - Soferul unui autoturism a decedat in urma impactului cu o autocisterna, marti, in comuna Aricestii Rahtivani, pe DJ101I, sat Buda, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, conform Agerpres.

Pompierii, in alerta: Mai multe garaje cuprinse de un incendiu

19:55, 05.05.2024 - Pompierii militari si civili intervin, duminica, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe garaje in localitatea Sanmartin, existand riscul ca focul sa se extinda la o casa din apropiere, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita.

Strada surpata la Slanic/DSU: Nu exista diferente privind tasarea terenului fata de masuratorile precedente

11:20, 27.04.2024 - Departamentul pentru Situatii de Urgenta, transmite cu privire la situatia de urgenta in localitatea Slanic, judetul Prahova, ca in urma masuratorilor efectuate de catre operatorul atestat s-a constatat ca nu exista diferente in ceea ce priveste tasarea terenului fata de masuratorile precedente.

Un galațean a incendiat, in cateva minute, 4 locuințe ale unor familii plecate in strainatate

10:00, 21.03.2024 - Un barbat de 47 de ani, din comuna galațeana Ghidigeni, a fost reținut de Poliție dupa ce, in decurs de numai cateva minute, a incendiat patru locuințe ale unor consateni plecați la munca in strainatate. Inspectoratul pentru Situații de Urgența din Galați și Poliția Municipiului Tecuci au fost alertate…


Ce parere ai despre aceasta stire?