Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu puternic lângă o plajă din Constanţa

Publicat:

Un incendiu violent a izbucnit astazi langa o plaja din Constanta. 10 hectare de vegetatie ard in acest moment.

Sursa: arhiva Libertatea:

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fata locului si incearca sa stinga flacarile care au cuprins cele 10 hectare de vegetatie. Nu se stie de la ce a izbucnit focul. Nu s-au inregistrat victime, potrivit Realitatea TV.

Vom reveni cu amanunte!

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu puternic la o hala dezafectata din Sectorul 1. A fost emis mesaj RO-Alert. VIDEO

21:00, 29.04.2024 - Un incendiu cu degajari mari de fum a izbucnit, luni seara, in Sectorul 1 al Capitalei, in zona podului Constanta, la o hala dezafectata, informeaza News.ro. La fata locului intervin 10 autospeciale de stingere. Pentru informarea si avertizarea populatiei din zona a fost remis un mesaj prin sistemul…

Incendiu puternic in București: 2 persoane au murit și alte 10 sunt la spital

19:10, 13.04.2024 - Un incendiu izbucnit sambata seara intr-un bloc din Sectorul 3 a afectat apartamentele de la doua etaje, fiind soldat cu doua decese și 10 raniți.  Mai multe echipaje de pompieri ale ISU au intervenit sambata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala, acolo unde un incendiu a izbucnit intr-un apartament…

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja din Corbu, langa campingul de rulote. ISU: Se lucreaza pentru lichidare. Au fost extrase doua butelii

09:15, 06.04.2024 - Un puternic incendiu a izbucnit, sambata dimineata, dupa ora 4,00, la o terasa de pe plaja din localitatea Corbu, flacarile extinzandu-se pe o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati, langa campingul de rulote, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea", conform Agerpres.

Incendiu puternic pe plaja din Corbu

09:11, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineața pe plaja din Corbu, județul Constanța. Focul s-a manifestat la o terasa, langa campingul de rulote, pe o suprafața de aproximativ 1.000 de metri patrați.

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Incendiu puternic, sambata dimineața, pe plaja din Corbu, Constanța

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineața pe plaja din Corbu, județul Constanța. Focul s-a manifestat la o terasa, langa campingul de rulote, pe o suprafața de aproximativ 1.000 de metri patrați, informeaza Mediafax.

Un puternic incendiu de vegetatie in Delta Neajlovului a fost stins de pompieri dupa 12 ore de intervenție

13:00, 03.03.2024 - Pompierii din Giurgiu au intervenit timp de aproape 12 ore pentru a stinge un incendiu de vegetatie izbucnit in Delta Neajlovului, intr-o zona in care stuful depaseste trei metri inaltime. Potrivit ISU Giurgiu, pompierii din cadrul Statiei Colibasi si Punctului de Lucru Calugareni au intervenit inca…


Ce parere ai despre aceasta stire?