Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu puternic la o vila din sectorul 1. Intervin zece masini de pompieri

Publicat:

Un incendiu puternic a izbucnit în aceasta seara, la o vila din sectorul 1, pe strada . Au fost trimise zece autospeciale de pompieri, anunta Digi 24.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator la un centru comercial din București. Intervin 12 mașini de pompieri

16:45, 03.06.2024 - Un incendiu de proporții a izbucnit la un centru comercial situat in Sectorul 5. In aceste momente, mai multe autospeciale de pompieri sunt la fața locului pentru a stinge focul. Traficul din zona a fost restricționat pana la lichidarea completa a incendiului. Cladirea gazduiește un magazin, o sala…

Incendiu puternic in Sectorul 2 al Capitalei. O persoana și-a pierdut viața

13:25, 07.05.2024 - Un incendiu devastator a izbucnit in Sectorul 2 al Capitalei. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale pentru a stinge flacarile care au acaparat doua locuințe. Pompierii au gasit și o victima carbonizata și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Incendiu de proporții in sectorul 1. Mobiliazare masiva a pompierilor, 8 mașini trimise la intervenție, s-a emis Ro_alert

13:10, 29.04.2024 - Incendiu produs la izolatia unei cladiri in constructie, str Daniel Danielopolu. Alertate 8 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 1 descarcerare, 1 SMURD, a transmis ISU București Ilfov. Deocamdata nu se știe daca exista victime, in urma acestui incendiu. Știre in curs de actualizare.

Incendiu de vegetație in apropiere de Drumul Sf. Ioan. Pompierii intervin cu forțe sporite. Miros puternic de fum resimțit in oraș.

09:36, 10.04.2024 - Pompierii clujeni intervin cu forțe sporite pentru stingerea unui incendiu de litiera in apropiere de Drumul Sf. Ioan din Cluj-Napoca. Mirosul de fum este resimțit puternic in cateva cartiere din oraș.

Incendiu puternic la o gradinița din Berceni. Zeci de masini de pompieri au ajuns de urgenta la fata locului

20:25, 09.04.2024 - Panica la o gradinița din Berceni, dupa ce aceasta a fost cuprinsa de flacari. Din primele informații, peste 20 de mașini de pompieri se lupta cu focul puternic. Martorii au fost cei ce au sunat la 112 și au cerut ajutor. Incendiu de proporții in Capitala In urma cu puțin timp, a izbucnit un incendiu…

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

20:40, 07.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) București-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum.

Incendiu violent in Sectorul 1 al Capitalei. Zeci de pompieri intervin de urgența, primele imagini

20:00, 07.04.2024 - Un incendiu violent, cu mari degajari de fum, a izbucnit, duminica seara, la un spațiu de depozitare din Sectorul 1 al Capitalei. La fata locului intervin 16 autospeciale de stingere, 1 autospeciala de intervenție și salvare de la inalțime, 1 autospeciala de descarcerare și 1 ambulanța SMURD. Flacarile…

Incendiu puternic in Delta Vacarești. Pompierii intervin cu 11 autospeciale de stingere / Exista pericol de propagare

15:05, 20.03.2024 - Un incendiu puternic are loc miercuri dupa amiaza in Delta Vacarești. Suprafața afectata este de aproximativ 1000 mp și sunt mai multe focare. Pompierii intervin cu 11 autospeciale de stingere.Exista pericol de propagare.   


Ce parere ai despre aceasta stire?