Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INCENDIU la un submarin nuclear rus, într-o bază militară din Peninsula Kamceatka

Publicat:

Sectiunea inferioara a submarinului care dateaza din timpul a fost curprinsa de flacari vineri, potrivit Mediafax. Submarinul nuclear a fost functional in perioada 1983-1998.

Dupa doua ore de la izbucnirea incendiului, flacarile au fost stinse.

Combustibilul nuclear si armamentul din interiorul acestuia au fost deja indepartate, a declarat , un oficial din cadrul companiei care a scos din uz nava, citat de agentia RIA, explicand ca incidentul nu prezinta amenintari la adresa mediului inconjurator sau a vietii umane.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Țara, țara, vrem ostași. Dar romanii nu vor. O noua campanie de recrutare

20:00, 20.05.2024 - Ministerul Apararii Naționale (MApN) organizeaza, in perioada 20 mai – 27 iunie, o noua campanie de recrutare și selecție pentru cetațenii care doresc sa devina rezerviști voluntari in Armata Romaniei. „Ministerul Apararii Naționale organizeaza, in perioada 20 mai – 27 iunie, o noua campanie de recrutare…

Jandarmeria recruteaza tineri la Cluj! Ce condiții trebuie sa indeplineasca tinerii interesați de o cariera militara

10:30, 10.05.2024 - Gruparea de Jandarmi „Ștefan Cicio-Pop" Cluj-Napoca organizeaza o campanie de recrutare pana pe 14 mai pentru tinerii interesați de o cariera militara in Jandarmeria Romana, in cadrul sesiunii de admitere Aprilie-Iulie 2024.Cererile de inscriere se depun pana la data de 14 mai 2024, exclusiv in format…

Taiwan raporteaza activitate militara chineza in apropierea insulei, dupa ce Blinken a parasit China

23:26, 27.04.2024 - Taiwanul a raportat sambata o reluare a activitații militare chineze in apropierea insulei, 12 avioane trecand linia mediana a Stramtorii Taiwan, la o zi dupa ce secretarul de stat american Antony Blinken a incheiat o vizita in China, scrie Reuters.

105 de la eliberarea orașului Oradea: Program parada militara, concert Andra, retragere cu torțe și focuri de artificii

12:00, 19.04.2024 - La 20 aprilie, municipiul Oradea iși sarbatorește istoria prin marcarea a 105 ani de la intrarea trupelor romane in oraș, evenimentul marcand instaurarea administrației romanești in acest oraș de pe Crișul Repede.

Nicolae Ciuca, o calatorie emoționanta in trecutul militar al Buzaului

17:35, 09.04.2024 - Intr-o intalnire cu liberalii din Buzau, Nicolae Ciuca a dezvaluit o latura profunda a legaturii sale cu acest oraș, afirmand ca Buzaul a contribuit semnificativ la formarea sa ca individ și militar. Cu o voce incarcata de emoție, Ciuca a marturisit ca revenirea in Buzau il umple de bucurie și ii aduce…

Rusia: Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala

17:15, 31.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala, 150.000 de barbati fiind chemati la serviciul militar obligatoriu, transmit duminica Reuters si DPA.

Depozitul de la Cobasna ar putea deveni ținta militara? Maia Sandu calmeaza spiritele

09:00, 19.03.2024 - Maia Sandu susține ca actualmente nu exista riscul ca depozitul de la Cobasna sa devina ținta militara. La o intilnire cu jurnaliștii, președinta a dezvaluit ca inca inainte de inceperea razboiului a insistat ca armele pastrate acolo sa fie distruse, noteaza Noi.md cu referire la realitatea. In același…

Ministrul roman al Apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de legatura”

10:35, 11.03.2024 - Ministrul roman al Apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24 , ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul din țara vecina respecta statutul de neutralitate al țarii noastre.


Ce parere ai despre aceasta stire?