Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu la o casă din centrul Capitalei

Publicat:

Incendiu la o casa din centrul Capitalei Astazi, 09:27
Comenteaza de

6 adulti si 2 copii au fost evacuati. Unul dintre copii in varsta de 2 luni a fost transportat la spital fiind intoxicat cu fum.

Foto: Arhiva ISU.

Un incendiu a izbucnit azi pe într-o camera a unei case cu 2 etaje.

Pompierii au intervenit imediat si focul a fost stins, a spus purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, .

Acesta a mai spus ca nu exista pericol de extindere.

6 adulti si 2 copii au fost evacuati.

Unul dintre copii in varsta…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

O persoana a murit in urma unui incendiu produs la o locuința din Sectorul 2. Pompierii intervin

14:11, 07.05.2024 - Un incendiu puternic s-a produs marți la o locuința din Sectorul 2 al Capitalei. Flacarile au cuprins o casa și acoperișul unei alte locuințe invecinate. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu un numar impresionant de autospeciale pentru a stinge intr-un timp cat mai scurt valvataia și a limita…

Incendiu puternic in Sectorul 2 al Capitalei. O persoana și-a pierdut viața

13:25, 07.05.2024 - Un incendiu devastator a izbucnit in Sectorul 2 al Capitalei. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale pentru a stinge flacarile care au acaparat doua locuințe. Pompierii au gasit și o victima carbonizata și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Incendiu intr-un bloc din Sectorul 2 / Pompierii intervin cu 8 autospeciale - VIDEO

10:00, 14.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineața, intr-un apartament situat la etajul 3 pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Capitalei. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuați cu autoscara pompierilor, prin exteriorul cladirii.

Un incendiu de amploare in padurea din Frumușița din județul Galați | VIDEO

00:10, 03.04.2024 - Pompierii militari intervin, marti, la un incendiu izbucnit intr-o padure din localitatea galateana Frumusita, focul arzand in doua ore o suprafața de aproximativ 10 hectare de padure, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati

(video) Incendiu intr-un apartament din centrul capitalei: Trei echipaje de pompieri au intervenit

12:15, 22.03.2024 - Un incendiu s-a produs astazi, 22 martie, in centrul capitalei, pe strada Zamfir Arbore. Potrivit IGSU, un apartament fost cuprins de flacari. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.

Video: Incendiu la un apartament din centrul Targoviștei! Mobilierul dintr-un dormitor a luat foc

21:20, 18.03.2024 - A fost alerta in centrul municipiului Targoviște, luni dupa-amiaza! Pompierii au intervenit de urgența pentru stingerea unui incendiu izbucnit la apartamentul unui bloc, situat pe Bulevardul Mircea cel Batran (Castanilor). Potrivit ISU Dambovița, nu au existat victime. https://dbonline.ro/wp-content/uploads/2024/03/VID-20240318-WA0062.mp4…

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Incendiu intr-o zona de lux din Sectorul 2 al Capitalei. Intervenție dificila a pompierilor

19:15, 10.03.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica seara, la o casa din Sectorul 2 al Capitalei, aflata in apropierea reprezentanței Comisiei Europene la București. Pompierii ISU Bucuresti-Ilfov intervin cu opt autospeciale de stingere.


Ce parere ai despre aceasta stire?