Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu la firmă din Ghiroda. Aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat

Publicat:

Un incendiu a avut loc in aceasta seara la o societate comerciala din comuna Ghiroda. Mai exact, a ars un container care se afla foarte aproape de cladirea principala a firmei. In jur de 250 de angajati din tura s-au autoevacuat, nimeni nefiind ranit. The post Incendiu la firma din Ghiroda. Aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasi: Barbat adus la spital dupa o explozie urmata de incendiu

16:25, 16.04.2024 - Un barbat a fost adus la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ cu arsuri si 25 de persoane s-au autoevacuat, marti, dupa ce intr-un apartament de pe bulevardul Carol I din municipiul Iasi a avut loc o explozie urmata de un incendiu. Purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Georgica Onofreiasa, a declarat presei ca explozia…

Incendiu intr-un bloc din Constanța. Peste 40 de persoane s-au autoevacuat

21:45, 10.04.2024 - Un incendiu izbucnit miercuri seara intr-un bloc din municipiul Constanta a creat panica printre locatari, peste 40 dintre ei autoevacuandu-se, in timp ce cateva persoane, care au considerat ca nu se afla in pericol, au ales sa nu-si paraseasca locuintele.

Incendiu puternic intr-un bloc din Constanța! 40 de persoane, dintre care 6 minori, s-au autoevacuat. Alți 6 oameni refuza sa plece din imobil / FOTO

21:15, 10.04.2024 - In aceasta seara, cu puțin timp in urma, un incendiu a izbucnit intr-un apartament din Constanța. Dupa ce flacarile au cuprins incaperea, 40 de persoane, dintre care 6 minori, s-au autoevacuat. Alți 6 oameni refuza sa plece din imobil.

Panica intr-un supermarket din Radauți cand s-a declanșat alarma de incendiu. Peste 200 de persoane s-au autoevacuat

17:25, 01.04.2024 - Sute de persoane s-au autoevacuat duminica, 31 martie 2024, cand alarma de incendiu s-a declanșat intr-un supermarket din Radauți, județul Suceava. Pompierii au intervenit la fața locului și au descoperit cauza declanșarii alarmei de incendiu.

Incendiu la un tren care circula pe ruta Iasi-Harlau. Pasagerii s-au autoevacuat: intervenție de amploare a pompierilor

17:36, 02.03.2024 - Potrivit ISU Iasi, un incendiu s-a produs la un automotor, tren care circula pe ruta Iasi - Harlau, in statia Cotnari.Acolo au intervenit doua autospeciale de interventie si stingere cu apa si spuma cu module de descarcerare si acordarea primului ajutor, o autospeciala de interventie pentru transportul…

Incendiu in Iași, la un tren aflat in mers. Calatorii s-au autoevacuat

17:30, 02.03.2024 - Un incendiu a izbucnit sambata, 2 martie, la un tren care circula pe ruta Iasi-Harlau, iar aproximativ 20 de persoane au ieșit singure, a transmis ISU Iași.Focul s-a produs la automotor, in statia Cotnari, iar la fața locului au intervenit doua mașini de intervenție și stingere cu apa si spuma, cu module…

Incendiu devastator la o casa din comuna Berceni. Opt persoane s-au autoevacuat VIDEO

09:56, 02.03.2024 - Un incendiu violent a izbucnit, sambata dimineața, la o casa din comuna Berceni, județul Ilfov. Pompierii au intervenit rapid pentru limitarea pagubelor și asigurarea securitații locuitorilor din zona.

Incendiu la o casa din comuna Berceni. Opt persoane s-au autoevacuat

09:20, 02.03.2024 -  Un incendiu a afectat sambata dimineața o casa din comuna Berceni, județul Ilfov. Opt persoane s-au autoevacuat, iar o persoana a fost asistata medical, dupa ce a suferit un atac de panica.


Ce parere ai despre aceasta stire?