Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu în spate la Carrefour, lângă Orășelul Copiilor și Spitalul Municipal

Publicat:

Incendiul a fost anunțat la ISU Bihor la ora 21:35, a declarat maior si la fața locului au plecat trei echipaje de pompieri de la Detasamentul 2 Oradea, cu tot atatea autospeciale de lucru cu apa si spuma.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada militara inchide circulația in zona centrala a Oradiei. Vezi rutele ocolitoare

15:45, 11.04.2024 - In zilele de 19 și 20 aprilie, circulația auto va fi restricționata pe anumite strazi din zona centrala a orașului pentru buna desfașurare a manifestarilor dedicate implinirii a 105 de ani de administrație romaneasca in Oradea și județul Bihor.

Barbat evadat și condamnat pentru omor, prins dupa ce a fost recunoscut in Bihor

09:35, 10.04.2024 - Barbatul condamnat la 18 ani pentru omor, care a reusit sa evadeze marti, in Capitala, in timp ce se afla sub escorta, a fost prins la Oradea, dupa ce un localnic l-a recunoscut si a anunțat polițiștii.

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul interjudețean de matematica și informatica. La acest concurs participa elevii din loturile județene.

13:10, 25.03.2024 - Cei mai buni elevi clujeni la matematica au participat la Concursul interjudețean de matematica „Grigore Moisil” organizat la Oradea, in județul Bihor. Elevii s-au intors acasa cu numeroase premii.

Femeia care și-a ucis fratele intre Oradea și Santandrei, trimisa in judecata de Parchetul Bihor

10:40, 12.03.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor au trimis-o in judecata pe Luminița Elena Leuca, femeia care și-a ucis fratele langa o pista de biciclete situata intre Oradea și Santandrei.

Un autoturism s-a facut scurm 

06:40, 29.02.2024 - Pe strada Cooperației, in municipiul Targoviște, Detașamentul de Pompieri Targoviște a  intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa și spuma și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.  La fața locului echipajele de intervenție au constatat faptul ca incendiul…

Hotelul stadionului din Alba Iulia, in flacari: mai mulți sportivi se aflau in cladire - FOTO

08:06, 23.02.2024 - Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba a anuntat ca Detasamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu in municipiul Alba Iulia, care se manifesta cu degajare mare de fum, la o magazie de depozitare a echipamentelor sportive.Foto: alba24.ro"Este vorba…

Autobuz cuprins de flacari, in comuna Ulmi

06:55, 19.02.2024 - La 112, joi  s-a dat alerta! Un incendiu s-a  produs la un autobuz dezafectat in comuna Ulmi, sat Colanu.  Detașamentul de Pompieri Targoviște a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa și spuma. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat faptul ca ard cauciucuri și materiale…


Ce parere ai despre aceasta stire?