Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu în Bacău. Trei case au fost înghițite de flăcări, iar peste 40 de pompieri s-au luptat cu vâlvătaia

Publicat:

Incendiu in Bacau, unde trei locuințe au ars din cauza unui scurtcircuit produs intr-una dintre case. Peste 40 de pompieri din trei orașe ale județului s-au luptat cu flacarile și au intervenit la fața locului cu nu mai puțin de 13 autospeciale.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu intr-un bloc de la Telecentru: 5 echipaje de pompieri au luptat cu focul, doua persoane - evacuate

18:45, 31.05.2024 - Un incendiu a izbucnit astazi, 31 mai, intr-un bloc de locuit din sectorul Telecentru al capitalei. La fața locului au intervenit 5 echipaje de pompieri care au luptat cu focul, dar și au evacuat doua persoane.

Incendiu la Casa Radio din capitala: 12 echipaje de pompieri au luptat pentru stingerea focului

08:40, 08.05.2024 - Un incendiu a izbucnit in Casa Radio din capitala, afectand doua incaperi și provocand mobilizarea a 12 unitați de tehnica și 50 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgența.

Incendiu in Argeș. Pompierii s-au luptat o ora cu flacarile

09:50, 04.05.2024 - Aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați sa intervina in cazul unui incendiu izbucnit intr-o gospodarie din localitatea Baiculești, satul Zigoneni. Au intervenit cu doua autospeciale și o ambulanța SMURD de prim ajutor calificat. Focul ardea la o magazie,…

Exemplu de spirit civic in Calinești. Cetațenii au ajutat la stingerea unui incendiu

16:20, 08.04.2024 - Cetațenii din Calinști s-au mobilizat sa stinga un incendiu care cuprinsese un teren de aproximativ 50. 000 mp, pentru a impiedica focul sa ajunga in apropierea gospodariilor. S-a intamplat duminica, 7 aprilie, pe timp de noapte. Pompieri de la Garda de Intervenție Topoloveni, personal de la Serviciul…

FOTO: Incendiu de litiera in Dofteana! Pompierii intervin continuu de azi-noapte pentru stingerea focului

13:00, 02.04.2024 - In cursul serii trecute, 01 aprilie, in jurul orei 23:00, pompierii militari au fost solicitați sa intervina in comuna Dofteana, sat Dofteana, in urma unui apel la 112, care anunța producerea unui incendiu de litiera. Pentru gestionarea operativa a situației de urgența, la locul indicat s-au deplasat…

A ars Valea Doftanei. Pompierii s-au luptat cu flacarile pe o suprafața de 6 hectare

09:30, 01.04.2024 - Pompierii din Prahova s-au luptat Incendiu major de padure pe 6 hectare, in zona Valea Doftanei. Un incendiu de padure, care se manifesta pe 6 hectare, a izbucnit duminica, 31 martie, in zona Valea Doftanei.

INCENDIU uriaș in cursul nopții: 6 ore au luptat pompierii cu flacarile / 2 victime, transportate la spital

07:16, 19.03.2024 - Pompierii clujeni au anunțat o intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexa și o casa din localitatea Cuzdrioara, județul Cluj. A fost nevoie de 6 ore pentru a putea stinge focul. 

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.


Ce parere ai despre aceasta stire?