Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu grav la o fermă din județul Buzău: Zeci de vite și tone de nutreț au fost arse

Publicat:

Un incendiu de proportii a cuprins duminica o ferma din judetul Buzau. Zeci de vite, adaposturi pentru animale si sute de tone de nutret au fost mistuite de flacari in localitatea Stalpu, din judetul Buzau. Popmierii, ajutati de sateni s-au luptat ore in sir cu flacarile care amenintau sa se extinda la cladirile din jur.

Cativa sateni au observat flacarile si au sunat imediat la 112, apoi au intrat sa salveze animalele care erau captive in cladirea in flacari.

Rand pe rand satenii au reusit sa scoata animalele din cladirea cuprinsa…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la un tren, in județul Bihor: Pasagerii s-au autoevacuat

15:56, 13.05.2024 - Pompierii din cadrul ISU Bihor au intervenit luni pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un tren care circula pe ruta Marghita-Suplacu de Barcau. Mecanicul, șeful de tren și cei zece pasageri s-au autoevacuat.

Incendiu violent, intr-o gospodarie din județul Buzau, soldat cu ranirea unui barbat VIDEO

06:35, 26.04.2024 - Un barbat a fost ranit, joi seara, iar o femeie a suferit un atac de panica, dupa izbucnirea unui incendiu violent care a distrus o casa din localitatea Sasenii Vechi, comuna Vernești. La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apa și spuma.

(video) Incendiu uriaș in Copenhaga: Flacarile au cuprins cladirea-muzeu a Bursei, turla de 56 de metri s-a prabușit

13:30, 16.04.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit marți in centrul vechi din Copenhaga, Danemarca. Flacari imense au cuprins una dintre cele mai vechi cladiri, iar turla de 56 de metri inalțime a acesteia s-a prabușit, scrie digi24.ro .

Incendiu la Copenhaga. Arde cladirea Bursei. Scenariul Notre Dame se repeta

11:05, 16.04.2024 - Incendiu puternic la Copenhaga, capitala Danemarcei. Cladirea istorica a Primariei este in flacari, iar pompierii fac eforturi sa opreasca raspindirea focului. Mai multe echipaje de pompieri au fost solicitate sa intervina la cladirea primariei din Copenhaga. Flacarile au fost observate in partea superioada…

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

ULTIMA ORA! ATENȚIE! Lucrari de reparații maine pe DN2, ieșire din Ramnicu Sarat – limita cu județul Vrancea

15:41, 14.03.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Buzau a anunțat ca maine, 15 martie, incepand cu ora 6.00, pe Drumul Național 2 se vor executa lucrari de reparație a stratului de uzura, in zona ieșire din municipiul Rm Sarat – limita cu județul Vrancea: „In data de 15.03.2024, incepand cu ora 06.00,…

Incendiu la o casa din judetul Buzau! Cadavrele a doua persoane, gasite de pompieri

22:05, 07.03.2024 - Potrivit ISU Buzau, pompierii buzoieni intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta din localitatea Stalpu.La fata locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autocisterna, o descarcerare si o ambulanta SMURD.La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se…

VIDEO Incendiu violent soldat cu doi morți, in localitatea Stalpu

22:05, 07.03.2024 - Articolul VIDEO Incendiu violent soldat cu doi morți, in localitatea Stalpu se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Pompierii buzoieni au fost solicitați sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuința din localitatea Stalpu. Din nefericire, in interiorul locuinței, au fost identificate…


Ce parere ai despre aceasta stire?