Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu de proporţii lîngă hotelul lui CFR Cluj!

Publicat:

CFR Cluj este in cantonament in Spania inainte de "dubla" din 16-imile cu de pe 14 si 21 februarie.

Clujenii au fost deranjati in aceasta dupa-amiaza de un incendiu care a izbucnit la doar 500 de metri de hotelul unde sint cazati, intr-un resort, pe un deal cu terenuri de golf. Din cauza vintului foarte puternic, incendiul a degenerat, iar in acest moment sint multe masini de pompieri si de politie in zona.

Din fericire, incendiul nu a afectat hotelul de Mijas unde e cazata campioana CFR Cluj.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu de proporții in apropierea manastirii Voroneț. Mobilizare de amploare a pompierilor - VIDEO

16:15, 04.05.2024 - Purtatorului de cuvant al ISU Suceava, maior Alin Galeata, a declarat in direct la Realitatea Plus ca focarul a fost localizat și prin intervenția prompta s-a eliminat riscul propagarii focului. Incendiul s-a manifestat la o casa de locuit și la doua anexe gospodarești, iar flacarile s-au propagat și…

Criza de proporții in Spania: Pedro Sanchez este la un pas de demisie, dupa o ancheta impotriva soției sale

22:46, 24.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat miercuri ca iși va suspenda indatoririle publice pana saptamana viitoare pentru a decide daca vrea sa continue sa conduca guvernul, dupa ce un tribunal a lansat o ancheta preliminara care o vizeaza pe soția sa, scrie Reuters, informeaza Mediafax.

Un incendiu de proporții a cuprins doua gospodarii din Comanești. Un barbat a fost transportat la spital

19:30, 11.04.2024 - Un barbat din Comanești a ajuns la spital dupa ce un incendiu de proporții a cuprins doua gospodarii din satul Humoreni. Incendiul a fost anunțat astazi in jurul orei 16:35, iar la fața locului au intervenit pompierii militari ai Garzii de Intervenție Solca și cei ai Detașamentului Suceava, impreuna…

Incendiu de proporții pe plaja din Corbu. Flacarile s-au extins pe 1.000 de mp

10:00, 06.04.2024 - In aceasta dimineața o terasa din Corbu, județul Constanța a fost cuprinsa de flacari. Incendiul s-a extins pe o suprafața de 1.000 de mp, fiind aproape de zona de camping a stațiunii de la Malul Marii. Doua persoane care se aflau in interior au reușit sa se salveze in ultima clipa.

Deby-ul AC Milan - Inter Milano, din Serie A, va avea loc luni, 22 aprilie

19:05, 20.03.2024 - Derby-ul dintre AC Milan si Inter Milano, din Serie A, va avea loc luni, 22 aprilie, in cadrul celei de-a 33-a etape a campionatului Italiei, a anuntat miercuri Liga Italiana de Fotbal, scrie AFP, potrivit Agerpres. Intalnirea era programata initial duminica seara, pe 21, dar AC Milan trebuie sa…

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Inter Milano demareaza negocierile pentru prelungirea contractului atacantului Lautaro Martinez

12:35, 12.03.2024 - Clubul de fotbal Inter Milano va demara saptamana aceasta negocierile pentru prelungirea contractului atacantului argentinian Lautaro Martinez, capitanul actualului lider din Serie A, informeaza Gazzetta dello Sport.Oficialii gruparii milaneze vor sa profite de deplasarea in Spania pentru…

Incendiul din Valencia in care au murit și doi romani a fost provocat de un aparat electrocasnic. Concluziile anchetei

07:40, 12.03.2024 - Incendiul in care au murit zece oameni in Valencia, Spania, la sfarsitul lui februarie, cand flacarile au cuprins in cateva minute un bloc, ar fi fost provocat accidental de un aparat electrocasnic, au anunțat autoritațile.


Ce parere ai despre aceasta stire?