Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încălzirea planetei cu 3,3°C, un scenariu de coşmar

Publicat:

Chiar si in cazul cresterii preconizate a surselor de energie regenerabila, planeta va continua sa se confrunte cu o creștere majora a temperaturii, indica un studiu BloombergNEF (BNEF), citat...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scenariu de coșmar: statele baltice ar putea fi capturate de Rusia in sapte zile. Reacția NATO, abia in zece zile

11:51, 04.05.2024 - Seful serviciului de informatii militare din Ucraina susține ca statele baltice ar putea fi capturate de Rusia in doar sapte zile. Conform The Economist, Vadim Skibitki mai crede ca un raspuns din partea NATO, in eventualitatea unui atac al Rusiei, ar putea veni im zece zille.

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Scenariu de coșmar. O noua taxa ar putea majora cu cel puțin 20% facturile de gaze ale populației

12:30, 21.03.2024 - Daca taxa de carbon va fi impusa, atunci facturile la gaze s-ar scumpi cu cel puțin 20%. Directiva va fi implementata don anul 2027.Specialiștii spun ca toți consumatorii casnici de gaze naturale ar urma sa plateasca taxa estimata la 6 bani/kWh, conform nivelurilor de preț actuale.Mai precis, la prețul…

Bananele, amenințate de incalzirea globala. Prețurile la raft vor crește, pe masura ce culturile vor fi afectate

15:15, 13.03.2024 - Banana, amenințata de incalzirea globala! Pe masura ce schimbarile climatice afecteaza din ce in ce mai mult culturile de banane din state precum India, China și Brazilia, prețurile la raft pentru acest fruct foarte apreciat vor crește, scrie BBC. Un forum mondial despre bananieri are loc in aceste…

Germania lanseaza un scenariu de coșmar: razboiul ajunge la granița Romaniei

07:46, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa, informeaza Agerpres. Aceste declaratii…

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Becali simte cum ii fuge pamantul de sub picioare: patronul FCSB asista la un scenariu de coșmar ANALIZA

07:17, 21.02.2024 - Intre etapele 22 și 23, FCSB-iștii aveau un avans de 11 puncte fața de locul 2. In decurs de trei saptamani, acesta s-a redus la doar 7 puncte. Care, in realitate, inseamna doar 4, daca maine am intra in play-off. Și clasamentul nici nu arata toate problemele formației din Berceni.

Scenariu de coșmar: Romania ar putea fi urmatoarea Ucraina! Planul Rusiei...

16:15, 18.02.2024 - Romania ar putea sa fie „noua Ucraina” pentru Rusia. Potrivit unui politolog bulgar, noile doctrine de aparare ale Rusiei indica un obiectiv final al razboiului din Ucraina și retragerea NATO la granițele sale din 1997.


Ce parere ai despre aceasta stire?