Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În sfârșit! S-a primit avizul de mediu pentru drumul expres dintre Tureni și Autostrada Transilvania!

Publicat:

Drumul de legatura dintre Tureni și a primit avizul de la Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, anunța deputatul clujean Viorel Baltarețu. ”Cu aceasta etapa, ne apropiem de... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Mobilizare buna pe șantierul viitorului drum expres de la Tureni, cu sute de muncitori și utilaje in teren. Stadiul fizic al lucrarilor a ajuns la 25%.

18:40, 24.04.2024 - Sute de muncitori și utilaje de lucru, pe șantierul drumului de legatura a Clujului la Autostrada Transilvania. Potrivit estimarilor oficiale, lucrarile la viitorul drum expres vor fi incheiate pe final de an.

Noi imagini de pe șantierul viitorului drum de legatura a Clujului la Autostrada Transilvania. Cum avanseaza lucrarile?

13:10, 17.04.2024 - Lucrarile la drumul expres de la Tureni, care va asigura legatura dintre Autostrada Transilvania și DN1, avanseaza in teren. Sunt șanse mari ca la finalul acestui an Clujul sa aiba asigurata conexiunea la autostrada.

CNAIR: Drumul expres Braila-Galați este gata in proporție de 80%. Lucrarile ar trebui finalizate pana la sfarșitul anului

14:25, 06.04.2024 - Lucrarile la drumul expres Braila-Galati au ajuns la un stadiu fizic de 80% iar constructia trebuie finalizata pana la sfarsitul acestui an, a anuntat, sambata, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

Drumul expres Braila-Galati, aproape gata. “Lucrarile au ajuns la un stadiu fizic de 80%”

13:30, 06.04.2024 - Lucrarile la drumul expres Braila-Galați au atins un progres semnificativ, ajungand la un stadiu fizic de 80%, conform declarațiilor facute sambata de catre directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol. Acest progres substanțial reprezinta un pas…

Progres bun pe drumul expres dintre A3 și DN1! „O armata” de utilaje, mobilizate pe șantier - FOTO/ VIDEO

15:31, 03.04.2024 - Sute de muncitori și utilaje, mobilizate pe șantierul viitorului drumul expres dintre DN1 și A3. Constructorii au profitat de vremea buna din ultimele zile și „au turat motoarele” pe DEx 4 din Tureni.

Drumul comunal Valeni – Helești, asfaltat cu peste 3 milioane de lei

12:45, 24.03.2024 - Primaria Bucium vrea sa modernizeze un sector de drum comunal intre satele Valeni (cu 9 locuitori) și Helești (12 locuitori), printr-un proiect in valoare de 3.050.000 de lei. Potrivit documentației depuse la Agenția pentru Protecția Mediului Alba in vederea obținerii acordului de mediu, este vorba…

Autostrada Timișoara – Moravița are acord de mediu

18:50, 07.03.2024 - Agenția pentru Protecția Mediului Timiș anunța ca proiectul autostrazii Timișoara – Moravița, aflat in faza de studiu de fezabilitate, a primit acordul de mediu. Drumul de 73 de kilometri pana la frontiera va trece prin doua situri și pe langa o rezervație naturala, dar nu va afecta integritatea acestora.

Podul peste A3, dintre comunele Tureni și Petreștii de Jos, este in stare precara: „Se rupe efectiv drumul”

10:55, 22.02.2024 - Un clujean a semnalat faptul ca podul peste Autostrada Transilvania, dintre comunele Tureni și Petreștii de Jos, se afla in stare precara și poate reprezenta un adevarat risc pentru șoferii care il traverseaza. Podul se afla pe drumul DJ103G, intre comunele Tureni și Petreștii de Jos, iar potrivit clujeanului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?