Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În România se cunoaște cât de periculos este terorismul rusesc. Rachetele și dronele atacă permanent localitățile de la graniță

Publicat:

și omologul ucrainean au discutat la despre un parteneriat strategic pe viitor intre cele doua țari. Președintele Ucrainei a mulțumit Romaniei pentru tot sprijinul acordat de la izbucnirea razboiului, precizand ca statul roman a ales Ucraina in „cel mai dificil

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski, apel catre Occident: „Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!”

16:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza luni DPA, citata de Agerpres.

Zelenski, un nou apel catre Occident dupa atacul Iranului asupra Israelului: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!

15:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a opri „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza DPA.

Razboi in Ucraina, ziua 782. Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Occident: "Incetați sa mai tolerați terorismul rusesc!"

11:25, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica "terorismul rusesc" in Ucraina.

Zelenski, escortat de Politia Romana pe strazile din Suceava. Presedintele Ucrainei a trecut granita prin Vama Siret VIDEO

15:21, 13.04.2024 - Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, a tranzitat Suceava pentru a reveni in Ucraina dupa ce a participat la intrunirea Initiativei celor Trei Mari. Presedintele ucrainean a aterizat in Romania si a trecut prin Vama Siret insotit de o coloana oficiala.

Rușii ataca furibund mai multe orașe din Ucraina. Dronele de fabricație iraniana au lovit cel puțin noua cladiri rezidențiale inalte, trei camine și o benzinarie in Harkov

13:11, 06.04.2024 - Continue reading Rușii ataca furibund mai multe orașe din Ucraina. Dronele de fabricație iraniana au lovit cel puțin noua cladiri rezidențiale inalte, trei camine și o benzinarie in Harkov at Info real.

Propaganda vs. realitate. Kadirov spunea ca daca 5.000 de avioane ataca simultan Rusia sunt doborate prin apasarea unui buton

11:56, 03.04.2024 - Dronele ucrainene provoaca pagube masive rușilor. Ucraina țintește cu succes uzine de armament depozite de muniție sau aerodromuri, precum și rafinarii rusești. Astfel, atacurile cu drone ucrainene ar putea afecta economia Rusiei mai mult decat sancțiunile occidentale.

Ucrainenii folosesc sisteme de senzori acustici pentru a detecta dronele și rachetele rusești

16:05, 27.03.2024 - Ucraina apeleaza la o metoda rudimentara pe baza de senzori acustici pentru a detecta drone și rachete rusești, a dezvaluit recent generalul James Hecker, șeful Forțelor Aeriene ale SUA in Europa, relateaza The Telegraph.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 757 | Atac masiv cu rachete asupra Kievului. Bilanțul victimelor

07:25, 21.03.2024 - Forțele ruse au lansat joi dimineața un atac masiv cu rachete asupra capitalei Kiev și regiunii, au anunțat autoritațile ucrainene. Rușii au folosit in atac rachete de croaziera de la bombardiere strategice și rachete balistice. Rachetele au patruns in capitala in același timp din direcții diferite.…


Ce parere ai despre aceasta stire?