Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Republica Moldova carburanții continuă se să ieftinească. Prețul este influențat și de cursul de schimb

Publicat:

Carburanții continua se sa ieftineasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a anunțat noile prețuri maxime de referința. Astfel, pentru zilele de 4-6 decembrie, prețul pentru un litru de benzina A95 nu trebuie sa depașeasca 20,33 lei, iar cel pentru motorina – 17,44 lei, transmite Știri.md.

Potrivit ANRE, descreșterile cotațiilor pe piața internaționala pe parcursul lunii noiembrie continua și in primele zile ale lunii decembrie. Tendințele respective se reflecta in prețurile stabilite zilnic de catre ANRE.

Astfel, in perioada menționata, prețul maximal…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carburanții mai ieftini in perioada Sfintelor Sarbatori de Paști

11:26, 03.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta ca, dupa o perioada de ieftinire doar a motorinei, saptamina curenta și benzina a intrat intr-o curba descendenta a prețurilor de comercializare cu amanuntul la stațiile de alimentare. Astfel, prețul la motorina incepind cu mijlocul lunii…

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.

Motorina in Moldova va continua sa se ieftineasca 

12:30, 17.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 17 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 18 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 26,33 lei/litru (+6 bani), iar al motorinei…

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

Prețul motorinei scade cu inca cu 11 bani: Cat va costa benzina, maine

12:10, 27.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 28 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 11 banuți, iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Motorina continua sa se ieftineasca in Moldova

13:25, 26.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 26 februarie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 27 februarie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,13 lei/litru (+2 bani), iar al motorinei…


Ce parere ai despre aceasta stire?