Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Milano va fi interzisă circulaţia maşinilor

Publicat:

Ministerul roman de Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Italia dupa ce autoritatile d au decis interzicerea temporara a circulatiei autoturismelor proprietate personala pe teritoriul metropolitan milanez, in zilele de luni – 28 decembrie 2015, marti – ... Post-ul In Milano va fi interzisa circulatia masinilor apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interlop cu brațul amputat, abandonat intr-o balta de sange, in Italia. Jaful de la o banca a mers prost VIDEO

12:35, 08.05.2024 - Un cetațean roman de 36 de ani, rezident in orașul Flori din regiunea Emilia-Romagna (Italia), a fost grav ranit, intr-un atac exploziv asupra bancomatului sucursalei Riviera Centri Diamante din localitatea Cattolica.

Restrictii de 1 mai pentru circulația camioanelor de mare tonaj in Ungaria

06:15, 01.05.2024 - Ministerul de Externe ii avertizeaza pe cei care se afla, tranziteaza sau urmeaza sa calatoreasca in Ungaria, ca in data de 1 mai autoritațile din aceasta țara vor restricționa circulația pentru camioanele de mare tonaj. Se menționeaza totuși ca transporturile umanitare, de animale vii, combustibili,…

Roman de 28 de ani, gasit mort pe o banca dintr-un parc din Italia

20:35, 27.04.2024 - Un barbat fara adapost in varsta de 28 de ani a fost gasit mort in dupa-amiaza zilei de sambata, 26 aprilie, in Piazza Monte Santo, Sestri Ponente. S-a intamplat in jurul orei 16.00, potrivit Genova24.Tanarul, un cetațean roman, a fost observat de cațiva cetațeni.

Atentionare MAE: Ungaria restrictioneaza circulația pentru camioanele de mare tonaj pe 1 mai

01:55, 27.04.2024 - Ministerul de Externe ii avertizeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Ungaria, ca pe 1 mai autoritatile din tara vecina vor restrictiona circulatia pentru camioanele de mare tonaj, informeaza Rador Radio Romania.

MAE: Un roman se numara printre victimele exploziei de la hidrocentrala din Italia

11:05, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse marti la hidrocentrala Bargi din Camugnano, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane, a anuntat miercuri Ministerul roman de Externe.

Batalia pentru NATO. „Este timpul ca Europa Centrala sa-l delege pe secretarul general”

23:20, 03.04.2024 - ''Nicio tara membra din Europa Centrala si de Est nu a delegat un secretar general la NATO in intreaga sa istorie, prin urmare ar fi timpul, avand in vedere in special faptul ca principala provocare de securitate vine din aceasta directie'', a declarat miercuri, la Bruxelles, ministrul de externe ungar,…

Mihai Popșoi pleaca in Germania: Ministrul va participa la Conferința de Securitate de la Munchen

19:05, 15.02.2024 - In perioada 16-18 februarie 2024, ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi va participa la cea de-a 60-a ediție a Munich Security Conference. „Inițiata in 1963, conferința este un eveniment anual de nivel inalt și unul dintre cele mai importante forumuri pentru dezbateri și schimburi de opinii pe teme…


Ce parere ai despre aceasta stire?