Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

In memoriam prof. Ionel Muntean

Publicat:

Cand cu totii ne pregateam de intampinarea cum se cuvine a marii sarbatori a Pastelui, la casa din comuna Fantanele a distinsului profesor , era doliu si lacrimi.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viceprimarul Marian Sabie vrea sa reinvie tradiția horelor și balurilor din satele comunei ...

11:05, 07.05.2024 - Aproximativ 200 de oameni au participat luni seara, in a doua zi de Paști, la balul Paștelui de la Banești, comuna Fantanele. A fost un moment mult așteptat, mai ales ca nu s-a organizat de multa vreme un astfel de eveniment, intr-o comuna cu tradiție in muzica populara și in muzica de ...

Cum se coace corect pasca. Rețeta simpla recomandata de Chef Sorin Bontea

16:56, 29.04.2024 - Nelipsita de pe mesele romanilor in perioada Paștelui, pasca este, alaturi de cozonac, desertul cu care asociem marea sarbatoare și care ne umple casa de miresme. Se intampla insa, din pacate, ca in unele situații, in ciuda efortului depus de gospodine, preparatul sa iasa fie prea uscat, fie necopt.

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolica ”Sf. Anton de Padova”, din Campina

22:25, 07.04.2024 - Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminica, 7 aprilie, in a doua duminica a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolica ”Sf. Anton de Padova”, din Campina.

Regele Charles in prima apariție importanta dupa diagnosticul de cancer. Suveranul participa la slujba de Paște

13:55, 31.03.2024 - Regele Charles al III-lea a sosit, duminica dimineata, la capela Saint-George de pe domeniul regal Windsor pentru a asista la traditionala ceremonie religioasa oficiata cu ocazia Pastelui, aceasta fiind prima sa aparitie publica importanta dupa ce a anuntat ca sufera de cancer in urma cu doua luni.

DUMINICA FLORIILOR De Duminica Floriilor intram in Saptamana Sfanta a Paștelui

07:05, 24.03.2024 - Tata, vreau ca acolo unde sunt Eu, sa fie impreuna cu Mine și aceia, pe care Mi i-ai dat Tu... (Ioan 17,24) The post DUMINICA FLORIILOR De Duminica Floriilor intram in Saptamana Sfanta a Paștelui first appeared on Informatia Zilei .

Sarbatori cu cruce roșie in 2024

10:30, 11.03.2024 - Sarbatori cu cruce roșie in 2024 sunt acele sarbatori importante carora biserica le dedica slujbe speciale și rugaciuni. Vezi care sunt sarbatorile cu cruce roșie in fiecare luna din 2024.Ce inseamna sarbatoare cu cruce roșieSarbatorile marcate cu cruce roșie in calendarul ortodox se refera la sarbatorile…


Ce parere ai despre aceasta stire?