Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Evul Mediu, era considerată AFRODIZIAC: Află ce efecte terapeutice uimitoare are de fapt această plantă

Publicat:

Este una dintre cele mai delicioase, sanatoase si costisitoare legume. Primii muguri, care pot fi albi, verzi, roz verzui sau violet, sunt bogati in vitamine, minerale si fibre. Mugurii tineri pot fi consumati...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aventura uimitoare a unei pisici. Cum a traversat America intr-o cutie de carton

22:36, 29.04.2024 - O pisica din Utah a trecut printr-o aventura uimitoare. Galena a disparut timp de 6 zile, dupa care a fost gasita in California, fiind trimisa din greșeala intr-un colet al companiei Amazon.

E plin de rușcuțe in Cheile Turzii. Știai ca planta are proprietați terapeutice?

08:30, 15.04.2024 - Au inflorit rușcuțele de primavara in Cheile Turzii. Puțin știu insa ca planta are proprietați terapeutice. Totuși indicat este sa nu o rupem, da un farmec aparte rezervației naturale și contribuie la frumusețea și unicitatea zonei. In plus este ocrotita prin lege! Ruscuta sau ruscuta de primavara este…

Sona AIR, program de rezidenta artistica al Fundatiei Stefan Caltia. Primii invitati la Casa Albastra

09:05, 12.03.2024 - Sona AIR (Artists in Residence), program de rezidenta artistica al Fundatiei Stefan Caltia ce isi propune sa sustina artistii si creativii in dezvoltarea proiectelor proprii, anunta invitatii editiei pilot 2024, care a inceput la 26 februarie.

Cum sa-ți detoxifici corpul cu o planta simpla. Se poate consuma in mai multe moduri pentru efecte miraculoase

10:05, 10.03.2024 - O singura planta te va ajuta la detoxifierea corpului, insa, are mai multe proprietați pentru sanatate. O poți consuma in mai multe moduri, se poate include in salate sau tarte, dar se poate bea, sub forma de ceai.

Beneficiile uimitoare ale mararului: de la ameliorarea durerilor menstruale la scaderea colesterolului „rau”

18:30, 09.03.2024 - Originar din sud-vestul Asiei și din regiunea mediteraneana și cultivat pe scara larga in Asia, Africa, Europa și Statele Unite, mararul este cunoscut pentru gustul special pe care il da mancarii.

INDICAȚII TERAPEUTICE Preparatele din nalba au efecte imunomodulatoare

07:45, 06.03.2024 - Nalba este raspandita in intreaga Europa. Ea este o planta robusta cu tulpina groasa si frunze lobate, pufoase. Nalba creste in stare salbatica, adesea pe terenurile virane. The post INDICAȚII TERAPEUTICE Preparatele din nalba au efecte imunomodulatoare first appeared on Informatia Zilei .

Ion Iliescu: Regret anumite episoade din primii ani de dupa Revolutie. Ce s-a intamplat era inevitabil

19:55, 03.03.2024 - Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, afirma ca regreta, privind retrospectiv, unele episoade din primii ani de dupa Revolutie, dar considera ca „ce s-a intamplat era inevitabil, ce nu s-a intamplat era imposibil”.

Lecții din primii 25 de ani ai euro

07:45, 19.02.2024 - FLORENȚA – Cea de-a 25-a aniversare de la introducerea monedei euro, care a trecut in mare parte sub radar, ofera un moment oportun pentru a evalua starea actuala a celui mai mare experiment monetar din istoria moderna.


Ce parere ai despre aceasta stire?