Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În cât timp se acrește varza murată. Secretele pe care puțini le știu

Publicat:

In bucataria romaneasca, varza murata este un adevarat simbol al toamnei și al pregatirilor pentru sezonul rece. Fie ca pui varza pentru sarmale sau pentru a o servi ca atare, aceasta delicatesa murata are cateva secrete bine pastrate. In cat timp se acrește varza murata? La cat timp o poți consuma dupa ce ai pus-o […] The post In cat timp se acrește varza murata. Secretele pe care puțini le știu appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretele japonezilor pentru a spori productivitatea. Ce trucuri au impotriva persoanelor leneșe

21:01, 20.04.2024 - Te-ai intrebat vreodata cum reușesc japonezii sa fie harnici mereu? Traiesc intr-o societate cu totul diferita de cea romaneasca. Playtech Știri iți explica ce secrete aplica oamenii din aceasta țara pentru a trai la maxim, fara a resimți stari de lene. Regulile dupa care funcționeaza. Cum se diferențiaza…

Cum se pune cea mai buna varza murata și care e cea mai buna rețeta?

23:30, 15.04.2024 - Varza alba este cea mai populara opțiune pentru a fi murata, datorita consistenței și gustului sau. Aceasta este mai crocanta și mai ferma decat alte tipuri de varza, ceea ce o face ideala pentru murare. Totuși, varza roșie poate fi, de asemenea, murata cu succes și ofera un gust distinct și o culoare…

Cand se arunca varza murata, de fapt. Trucul pentru a nu deranja vecinii cu mirosul

15:51, 30.03.2024 - Vrei sa arunci muraturile, fara a deranja vecinii? Indiferent daca locuiești la bloc sau la casa, avem soluția perfecta pentru tine. Ai nevoie de un singur ingredient pe care sa-l adaugi in moarea de varza murata, astfel incat sa neutralizezi mirosurile neplacute. Cum trebuie sa procedezi. De ce se…

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…

Cum faci maioneza de post. Ingredientul care inlocuieste cu mare succes ouale, totul e gata in cateva minute

12:35, 16.03.2024 - Știi ca ai preparat corect maioneza cand compoziția se desprinde in valuri mari de pe tel sau instrumentul folosit la mixarea ingredientelor. In materialul de astazi, iți explicam cum sa faci maioneza de post in doar cateva minute. Cu ce sa inlocuiești ouale din sosul aromat. Maioneza de post. Secretele…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…

„Trasniții” ar putea sa revina, dar pe marile ecrane! De unde vrea sa faca rost de bani Grig Chiroiu pentru marea producție EXCLUSIV

16:45, 27.02.2024 - La cei 54 de ani ai sai, Grig Chiroiu nu ia in calcul sa se desparta de lumea micului ecran și nici de ”Trasniții”! Și asta chiar daca primele doua luni din an au trecut fara ca serialul sau preferat, „Secretele președintelui”,  sa se fi reluat in grila celor de la Prima TV. Grig Chiroiu […] The post…

Ciorba de peste se face doar cu patru legume. Secretele preparatului traditional, asa se facea odinioara

18:05, 22.02.2024 - Ciorba de pește este unul dintre cele mai iubite feluri de mancare, dar nu toate gospodinele știu sa il pregateasca. Majoritatea pun in aceasta supa o mulțime de legume, dar specialiștii spun ca ai nevoie de doar patru ingrediente. Secretele preparatului tradițional, ca sa iasa ca odinioara. Ingredientele…


Ce parere ai despre aceasta stire?