Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Important lider Al Qaeda ucis în Afghanistan, într-un atac cu dronă. Era vânat de patru ani de Pentagon

Publicat:

Intr-un comunicat citat de Reuters, purtatorul de cuvant al afirma ca al-Qatani, conducatorul organizației jihadiste in nord-estul Afganistanului, a fost ucis la Kunar, in aceeași zi in care o alta lovitura aeriana l-a avut ca ținta pe Bilal al-Utabi, un alt lider din Afganistan.

Faruq al-Qatani era vanat de Pentagon de patru ani, el activand alaturi de pe frontul din Afghanistan inca din 2009. Din 2010 a devenit sef de batalion in regiunea de nord-est.

Militarii americani nu au incheiat inca evaluarea celei de-a doua operațiuni.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri 2024. Klaus Iohannis spune ca este important ca romanii sa mearga la vot. Mesajul președintelui

14:06, 22.05.2024 - „Eu cred ca este foarte important sa mearga sa voteze, intotdeauna acesta este lucrul cel mai important, democratia functioneaza cu alegeri si fiecare dintre noi, ca si cetatean, avem ceva de spus si acel ceva il facem prin vot”, a spus presedintele, la finalul unei vizite in Piatra Craiului. Iohannis,…

47 de morti in urma ploilor torentiale si inundatiilor din nordul Afganistanului

16:50, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial. In ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

Un important club exclusivist din Londra permite accesul femeilor pentru prima data in 200 de ani

13:10, 08.05.2024 - Clubul Garrick din Londra a votat pentru permiterea accesului femeilor in randul membrilor sai, pentru prima data de la infiintarea din 1831, drept reactie la presiunea crescanda exercitata de public pentru incetarea practicilor sale arhaice exclusiv masculine, transmite miercuri Reuters, conform Agerpres. 

Militarii ruși au intrat intr-o baza aeriana din Niger care adaposteste trupe americane

10:15, 03.05.2024 - Personal al armatei ruse a intrat intr-o baza aeriana din Niger care adaposteste trupe americane, a declarat joi pentru Reuters un inalt oficial american din domeniul apararii, un demers care vine dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele americane din tara.

Informatia care pica prost pentru rusi

14:15, 01.04.2024 - Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei „operatiuni teroriste” majore pe teritoriul ei inaintea atentatului comis intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat trei surse familiare cu chestiunea, citate luni de Reuters. „Cu cateva zile inainte de atacul din Rusia, Teheranul…

Armata Israelului a ucis un important comandant Hezbollah, dupa ce a eliminat un centru al Jihadului Islamic din Gaza

20:50, 31.03.2024 - Armata israeliana a anunțat duminica ca a efectuat un atac aerian impotriva unui centru de comanda operat de gruparea armata palestiniana Jihadul Islamic in curtea spitalului Al-Aqsa din Fașia Gaza, conform Reuters, scrie Rador Radio Romania. "Centrul de comanda și teroriștii au fost loviți cu precizie,…

Razboiul din Ucraina: Kievul, supus joi celui mai important atac cu rachete din ultima luna și jumatate

18:45, 21.03.2024 - Cladiri avariate, automobile distruse, cel puțin 17 raniți. Volodimir Zelenski lanseaza un nou apel la ajutor pentru aparare Kievul și imprejurimile lui, relateaza din capitala ucraineana Reuters, au fost puternic lovite miercuri noaptea și joi cu rachete. Este, spun corespondenții presei straine, cel…


Ce parere ai despre aceasta stire?