Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini ŞOCANTE: Rebelii sirieni susţinuţi de SUA au decapitat un copil

Publicat:

O inregistrare video difuzata marti pe retelele de socializare arata combatanti rebeli decapitand un baiat dupa ce l-au capturat langa Alep, in nordul Siriei, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

VIDEO Imagini șocante: O bona din București agreseaza copilul pe care il avea in grija

13:15, 18.05.2024 - O femeie din București este cercetata de polițiști dupa ce a agresat copilul pe care il avea in grija.Vineri, 17 mai 2024, politiștii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Secția 22 Poliție au pus in aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unei femei,

24 de ani de inchisoare pentru un fost ministru din Kazahstan care și-a ucis soția. Imagini șocante, probe la proces

17:45, 13.05.2024 - Un fost ministru al economiei din Kazahstan a fost condamnat luni la 24 de ani de inchisoare pentru uciderea propriei sotii, la capatul unui proces judiciar considerat un adevarat test pentru angajamentul presedintelui Kasim-Jomart Tokaev de a construi o societate mai corecta si mai echitabila.

Scene șocante intr-o gradinița din Cugi: o ingrijitoare a fost lovita cu pumnul in fata de mama unui copil. Ce a infuriat-o pe femeie

17:15, 25.04.2024 - O ingrijitoare a unei gradinite din Cugir ar fi fost agresata in incinta institutiei de invatamant de catre mama unui copil, pe fondul unor discutii legate de comportamentul fiicei femeii, potrivit Agerpres.

VIDEO: Accident la Alba Iulia. Copil care trecea strada pe bicicleta, acroșat de o mașina de școala de șoferi

20:00, 22.04.2024 - VIDEO: Accident la Alba Iulia. Copil care trecea strada pe bicicleta, acroșat de o mașina de școala de șoferi Un accident petrecut la Alba Iulia a fost surprins in imagini de participanți la trafic. Evenimentul rutier s-a petrecut in zona intersecției dintre bd. 1 Decembrie 1918 și strada Vasile Goldiș.…

VIDEO - Atenție, imagini șocante: soldați executați fara mila in razboiul din Ucraina

15:10, 07.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula o filmare cu mai mulți soldați in timp ce sunt impușcați, dar sunt cazuți la pamant.Unele canale de telegram sau de X susțin ca ar fi vorba de soldați ucraineni uciși de catre ruși.

Atac israelian in Alep: cel puțin 36 de soldați sirieni uciși. Obiectivele vizate | VIDEO

07:46, 29.03.2024 - Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH) a anunțat ca cel puțin 36 de soldați sirieni au fost uciși intr-un atac israelian care a vizat regiunea Alep din nordul Siriei, in zorii zilei de vineri.

VIDEO ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE: Numeroase victime, mai mulți morți intre care și un copil, la un raliu auto

16:50, 24.03.2024 - Patru morți și aproximativ 30 de raniți este bilanțul unui accident ce a avut loc duminica la un raliu auto in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil. E posibil ca una din persoanele decedate sa fie un copil. Mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?