Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI ȘOCANTE. Momentul în care un pieton este lovit de către o mașină. Victima a fost aruncată la câțiva metri (VIDEO)

Publicat:

Accident fatal in centrul Tiraspolului. Un pieton a fost lovit de catre o mașina chiar pe trecerea de pietoni. Impactul a fost atat de puternic, incat barbatul a fost aruncat la cațiva metri.Potrivit presei locale, victima este un barbat in varsta de 22 de ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina: o femeie a fost zdrobita intre doua mașini. IMAGINI șocante

07:17, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Constanta: Incredibil cum arata masina implicata in accidentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Imagini socante! Victima aruncata prin trapa (GALERIE FOTO+VIDEO)

13:20, 04.02.2024 - Un tanar de doar 23 de ani a murit in aceasta dimineata in accidentul rutier ce a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, zona Hornbach. Imaginile surprinse la fata locului sunt socante Autoturismul condus de tanarul de 23 de ani a fost distrus aproape in totalitate. Conform martorilor, victima…

Tragedie pe șosea! Un pieton a murit dupa ce a fost lovit de o mașina

19:45, 31.01.2024 - In aceasta seara, la ieșirea din localitatea Sancraiu Almașului, pe D.N. 1 F, a avut loc un accident rutier. Din primele date oferite de IPJ Salaj se pare ca, in jurul orei 18, un autoturism a lovit in plin un pieton. Impactul a fost unul puternic, astfel ca pietonul grav ranit nu a mai putut fi salvat…

Imagini socante cu un barbat care si-a lovit intentionat vecinul cu masina. Victima era cu copilul la plimbare VIDEO

16:55, 31.01.2024 - Un barbat din satul bihorean Surduc și-a lovit intenționat cu mașina un vecin care isi plimba copilul de doi ani in spinare. Incidentul șocant a avut loc luni dupa-amiaza, fiind surprins de camerele de supraveghere din zona. Acum, autorul faptei a ajuns in Arestul Politiei.

(video 18+) O tanara, lovita in plina viteza, pe o zebra la Falești și aruncata cațiva metri: Momentul tragediei, surprins de camere

11:15, 29.01.2024 - Accident tragic la Falești. O tanara de 22 de ani a decedat, dupa ce a fost spulberata de o mașina in timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din localitatea Calugar. Tragedia a avut loc ieri-seara, in jurul orei 18:40.


Ce parere ai despre aceasta stire?