Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini şocante! A turbat de gelozie! Loredana Pastramă i-a spart nasul Biancăi, actuala iubita a "peştelui" ei

Publicat:

a turbat de gelozie când si-a vazut fostul iubit în bratele alteia, asa ca i-a "casapit" pe amândoi! Cumnata lui Pepe a luat-o la bataie pe iubita lui Cristi si i-a spart nasul.

Invitata pe platoul unei emisiuni, Loredana n-a stat pe gânduri si i-a atacat agresiv pe Cristi si pe Bianca. Bruneta le-a împartit câtiva pumni, iar Bianca s-a ales cu nasul spart. Dupa acest incident, Bianca vrea sa mearga la IML sa îsi scoata certificat medico legal pentru a o da în judecata pe Loredana.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

Imagini incendiare cu Babs, fosta iubita a lui Dorian Popa in Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din ținutele mulate

17:00, 14.05.2024 - Claudia Iosif (Babs) a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii din vacanța in Dubai, iar urmaritorii nu și-au putut lua ochii de la ea. Fosta iubita a lui Dorian Popa și-a luat la ea numai ținute mulate și decupate și a pozat in toata splendoarea ei. Iata imaginile!

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

FOTO | Imagini șocante - Cel mai apropiat colaborator al lui Navalnii, atacat cu un ciocan in Lituania

23:20, 12.03.2024 - Un vechi colaborator al lui Navalnii și fostul președinte al Fundației Anticorupție (FBK), Leonid Volkov, a fost atacat marți seara in locuința sa din Lituania, au declarat apropiații sai, potrivit The Moscow Times. "Cineva a spart geamul unei mașini și i-a pulverizat gaze lacrimogene in ochi, dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?