Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini DRAMATICE într-un parc zoo din Tel Aviv! Cum reacţionează o familie de elefanţi la auzul sirenelor antiaeriene (VIDEO)

Publicat:

Scena emotionanta intr-o gradina zoologica din , in contextul escaladarii conflictului intre israelieni si palestinieni. Un video emotionant, postat pe site-ul LiveLeak, ne demonstreaza, inca o data, ca animalele simt cand se apropie pericolul, chiar si atunci cand acesta este provocat de mana omului.

In imagini sunt surprinsi mai multi elefanti care se plimba adulti, alaturi de puii lor. In momentul in care sirenele antiaeriene incep sa sune, anuntand lansarea unei rachete din Gaza, elefantii sunt filmati cum fac un cerc in jurul puilor pentru a-i proteja.

Scena a fost…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO| Primele imagini cu atacul dezlanțuit al Israelului in Iran: momentul simbolic ales de israelieni

07:05, 19.04.2024 - Israelul a efectuat o serie de lovituri in interiorul Iranului, fiind vizate nu mai puțin de 7 orașe. Acest atac poate arunca in aer Orientul Mijlociu, pentru ca Iranul promisese represalii dure daca va avea loc un atac al Israelului. Atacul Israelului vine ca o razbunare pentru atacurile Iranului din…

Imagini halucinante din momentul accidentului din Neamț, cand trei tineri au murit. Tragedia a fost filmata de camerele de supraveghere / VIDEO

15:00, 01.04.2024 - Au aparut imagini halucinante de la momentul in care s-a produs tragedia din Neamț. Trei tineri au murit intr-un accident devastator, iar alți trei au fost raniți grav și transportați la spital. Momentul in care mașinile lor au sarit de pe partea carosabila a fost filmat.

Imagini rare cu o familie de urși din Suceava. Cum reactioneaza o ursoaica cu trei pui cand vede un padurar

14:30, 30.03.2024 - Regia Nationala a Padurilor a publicat pe retelele sociale imagini cu reactia unei ursoaice cu trei pui atunci cand vede, in habitatul sau natural, un om. Cei trei pui de urs par curiosi, in timp mama cauta sa ii indeparteze de locul in care se afla omul.

Imagini dureroase de la priveghiul lui Mile Povan! Artistul a fost comemorat de familie și colegii de scena / VIDEO

12:45, 01.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia și prietenii lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul artistului. A avut loc un moment emoționant, in care colegii de scena au cantat pentru el, iar imaginile sunt de-a dreptul dureroase. Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele tururor.

George Simion, la marele congres al lui Trump: 'Am fost invitati, suntem respectati, nu ne intoarcem inapoi cu o sapca' (VIDEO)

17:36, 25.02.2024 - Presedintele AUR, George Simion, sustine ca suveranismul trebuie sa fie la putere si in Romania, in conditiile in care "nu mai avem stanga si dreapta in momentul acesta pe scena politica". Potrivit AUR, Simion a facut aceasta afirmatie in mesajul pe care l-a transmis la Conservative Political Action…

Imagini dramatice cu un soldat ucrainean care ține piept la 10 ruși. „Cineva ar trebui sa vina din stanga și sa-l termine“, urla comandantul rus

17:25, 25.02.2024 - Armata ucraineana a difuzat o inregistrare video in care se vede cum unul dintre soldații sai reușește sa rețina atacurile a 10 soldați ruși, al caror comandant striga furios la el ca nu și-au folosit avantajul numeric, relateaza Newsweek.com.

(foto) Imagini dramatice cu momentul in care doi șoferi sunt salvați in ultima clipa, dupa ce strada s-a surpat sub mașinile lor, in Napoli

12:30, 23.02.2024 - Doi tineri au fost salvați dupa ce o strada s-a surpat sub mașinile lor, in Napoli. Doi militari au vazut incidentul și i-au scos pe șoferi din prapastia creata, cu puțin inainte ca aceasta sa fie inundata, scrie digi24.ro .

Soțul Dianei Șoșoaca lanseaza acuzații grele: "Au capturat-o din toate parțile" - Silvestru este așteptat in AUR "sa contribuie la schimbarea clasei politice"

19:30, 20.02.2024 - Silvestru Șoșoaca a facut primele declarații dupa excluderea sa din partidul SOS. Soțul Dianei Șoșoaca a spus in exclusivitate la Realitatea PLUS, ca senatoarea este controlata de oameni cu funcții cheie, dar și de foști jurnaliști. Totodata, Șoșoaca susține ca a fost nevoita sa il suspende pe soțul…


Ce parere ai despre aceasta stire?