Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imaginea pe care a ţinut-o ascunsă de ochii lumii. Cum arăta Emanuel de la "Mireasă pentru fiul meu" în adolescenţă?

Publicat:

Emanuel de la "Mireasa pentru fiul meu" este fara nici o urma de îndoiala unul dintre cele mai controversate personaje din istoria celor cinci sezoane ale show-ul matrimonial.

Asemanarea cu Dexter l-a adus în atentia sustinatorilor de pe retelele de socializare, însa daca-l privim cu atentie observam ca seamnana cu actorul , care a aparut în primul film cu în rolul negativ al omului de stiinta , un expert în biochimie si genetica, fost colaborator cu nazistii pentru a crea clone si creaturi monstruoase. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce nu a aruncat Daliana Raducan buchetul de mireasa la nunta. Tradiția de care soția lui Razvan Simion nu a mai ținut cont

15:20, 11.06.2024 - Daliana Raducan, soția lui Razvan Simion, nu a aruncat buchetul de mireasa la nunta dintr-un motiv bine intemeiat. Se pare ca frumoasa bruneta a renunțat la aceasta tradiție de la petrecerea de dupa cununia religioasa.

Ayatollahul Iranului spune ca Israelul „e pe cale sa fie distrus”: „Se descompune treptat sub ochii popoarelor lumii”

13:46, 03.06.2024 - Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a declarat, luni, ca Israelul este „pe cale sa fie distrus” și a felicitat Hamas pentru atacul terorist barbar din luna octombrie a anului trecut spunand ca aceasta a fost „o lovitura decisiva data regimului sionist”.

Povestea bizara de dragoste ce a facut inconjurul lumii: Dupa un an de relație, un barbat a aflat ca mireasa lui era de fapt... un mire!

14:36, 31.05.2024 - Oare cum e sa crezi ca ți-ai gasit sufletul pereche, sa va indragostiți și sa ajungeți chiar și la casatorie, iar dupa un an de relație sa afli ca partenerul tau nu este cine credeai tu. Asta i s-a intamplat unui barbat de 26 de ani din Indonezia, care s-a indragostit iremediabil de o presupusa…

Poveste de dragoste in varful munților departe de ochii lumii (foto)

21:40, 11.05.2024 - O frumoasa poveste de dragoste in doua vulpițe a fost surprinsa in munții din Parcul National Piatra Craiului de catre o camera de monitorizare montata de silvicultori. Cei de la RNP-Romsilva au facut-o publica pe pagina lor de socializare. ”Love is in the air…..in Parcul National Piatra Craiului dupa…

Cine este singura fata a lui Florin Piersic. A ținut-o ascunsa 40 de ani: “In ea am vazut-o pe sora mea”

16:45, 08.05.2024 - In aceste zile mulți romani se roaga pentru sanatatea celui mai iubit actor din toate timpurile, aflat pe un pat de spital. Dar, puțini știau cine este singura fata a lui Florin Piersic, despre care actorul spune ca-i aducea aminte de regretata sa sora, Lucica, decedata la doar 15 ani. Florin Piersic…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tachinari intre Iuliana și Vlad: „Din pacate...”. Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat / VIDEO

20:30, 01.05.2024 - Ediția din data de 1 mai 2024 a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars a adus tensiuni in casa. Au fost tachinari intre Iuliana și Vlad! Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat! Iata de la ce au pornit discuțiile dintre cei doi concurenți de la Mireasa!

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Alina Sorescu, primele declarații dupa ce s-a speculat ca Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsa amanta 11 ani. De ce designerul o considera vinovata pe fosta soție

00:15, 20.04.2024 - In urma cu o zi, au aparut primele zvonuri despre posibila relație pe care Alexandru Ciucu ar fi avut-o cu o alta femeie in timpul casniciei cu Alina Sorescu. S-a speculat inclusiv faptul ca ar fi reușit sa iși țina amanta departe de ochii curioșilor 11 ani. Cum a comentat aceasta situație Alina Sorescu.


Ce parere ai despre aceasta stire?