Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilie Cheșa, ales viceprimar al Aradului

Publicat:

Așa dupa cum se vorbea de saptamana trecuta, USL s-a refacut la Arad. Grație voturilor PSD și PNL, Ilie Cheșa a fost desemnat cel de al doilea viceprimar al municipiului Arad. Nu a fost singurul candidat.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilie Cheșa: „TAXE ZERO pentru parcarile din cartiere”

16:15, 26.04.2024 - In cadrul campaniei „TAXE ZERO in ARAD!”, Ilie Cheșa, candidatul PSD la funcția de primar al Aradului, propune eliminarea taxelor pentru parcarea mașinilor pe principalele artere din cartiere, cum ar fi Calea Aurel Vlaicu, Calea Romanilor, Strada Padurii, Calea Iuliu Maniu, Strada Petru Rareș, Calea…

O privire unica: Cum schimba GEELY COOLRAY viziunile privind stilul de condus

19:00, 18.04.2024 - Faceți cunoștința cu o privire unica asupra GEELY COOLRAY de la Lana Flor, un medium auto cu o abordare neconvenționala a recenziilor auto! Grație unei colaborari cu Centrul auto GEELY al DAAC Hermes, Lana va dezvaluie tot ce trebuie sa știți despre acest automobil modern. Cu un motor puternic și o…

Maramures: UDMR a lansat candidatii pentru locale; actualul viceprimar de la Baia Mare candideaza pentru primarie

21:11, 12.04.2024 - Filila UDMR din judetul Maramures a lansat oficial, vineri, candidatii pentru primarii, consilii locale si Consiliul Judetean, anuntand si candidaturi in orase unde nu a avut niciodata persoane inscrise in competitii electorale, cum ar fi Borsa si municipiul Sighetu Marmatiei.

Cum va arata un parc nou dintr-un mare cartier al Aradului. Transformarea zonei va fi uluitoare

11:50, 06.03.2024 - Un cartier al unui oraș din vestul țarii va suferi o transformare totala. Pe un teren nefolosit va fi un parc in care vor exista parcuri canine, zona de skateboard, un lac, fantani și jocuri de apa.

FCSB a ajuns la 11 meciuri consecutive fara infrangere. Victorie cu Petrolul grație unui autogol

23:35, 03.03.2024 - FCSB a invins-o pe Petrolul Ploiesti cu scorul de 1-0 (0-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala, intr-un meci din etapa a 29-a a Superligii de fotbal, penultima a sezonului regulat.

Emil Antoniu Popescu, viceprimar: „A fost caștigata licitația pentru inchirierea fostului restaurant Panoramic”

11:10, 22.02.2024 - Primarul Municipiului Alba Iulia, Emil Antoniu Popescu a transmis ca a fost caștigata licitația pentru inchirierea fostului restaurant Panoramic. „A fost caștigata licitația pentru inchirierea fostului restaurant Panoramic și a spațiului de recreere din apropierea acestuia. Licitația, organizata de…

Ora de istorie | Cetatea de pamant de la Vladimirescu. Un primar al Aradului, pasionat de istorie

13:20, 03.02.2024 - Avocat dr. Octavian Lupaș a fost ajutor de primar (1941-1943), și mai apoi primar al Aradului (1943-1944), dar și un mare iubitor de istorie. Acesta s-a nascut la Sambateni, la 11 iulie 1908 și s-a stins din viața la 12 mai 1972, fiind inmormantat in cimitirul Eternitatea din Arad.


Ce parere ai despre aceasta stire?