Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IKEA va reduce preţurile, în pofida atacurilor asupra rutelor maritime din Marea Roşie

Publicat:
IKEA va reduce preţurile, în pofida atacurilor asupra rutelor maritime din Marea Roşie

IKEA va reduce preturile, in pofida atacurilor asupra rutelor maritime din Marea Rosie

Grupul suedez IKEA, cel mai mare retailer de mobilier din lume, isi mentine planurile de a reduce preturile, in pofida faptului ca atacurile asupra rutelor maritime din Marea Rosie au majorat costurile, a declarat luni , director general la , entitatea care detine 90% din magazinele de mobila IKEA din intreaga lume, potrivit Agerpres.

"Angajamentul nostru este sa ne asiguram ca dam prioritate investitiilor in preturi mai mici pentru clientii nostri", a declarat ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla reduce preturile in urma incetinirii vanzarilor

13:55, 21.04.2024 - Tesla Inc a redus preturile in China si SUA, pietele sale cheie, dupa ce vanzarile trimestriale de vehicule electrice (EV) dezamagitoare au contribuit la majorarea stocurilor, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Tesla reduce preturile in China și SUA in urma incetinirii vanzarilor

12:20, 21.04.2024 - Tesla Inc a redus preturile in China si SUA, pietele sale cheie, dupa ce vanzarile trimestriale de vehicule electrice (EV) dezamagitoare au contribuit la majorarea stocurilor, transmite Bloomberg.

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S in SUA

14:45, 20.04.2024 - Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la cateva zile dupa ce livrarile din primul trimestru ale celui mai valoros producator auto din lume nu s-au ridicat la așteptarile pieței, scrie Reuters. Producatorul de vehicule electrice al…

Banca centrala a Turciei si-a mentinut dobanda de referinta la 45%, in pofida inflatiei mai mari

13:50, 23.02.2024 - Banca centrala a Turciei si-a mentinut joi dobanda de referinta la 45%, in pofida inflatiei mai mari, dupa opt luni consecutive de majorari, transmite CNBC, conform news.ro. Decizia era asteptata pe scara larga, deoarece banca a indicat in ianuarie ca cresterea sa de 2,50 de puncte procentuale va…

Ikea reduce preturile in Romania. Sunt mii de produse mai ieftine, pana cand tine oferta

11:40, 09.02.2024 - Vești bune pentru romanii care fac cumparaturi des in magazinele Ikea! In acest an, retailerul suedez de mobila va reduce prețurile in magazinele din Romania la 4.794 de produse. Scaderea va fi in medie de 11.8%, conform unui comunicat dat de companie. Mai mult de atat, prețurile vor scadea și in alte…

Romanii fac des aceasta greșeala! Cum se pot reduce semnificativ prețurile facturilor de energie

17:10, 08.02.2024 - In cazul multor romani exista o greșeala care ii costa scump fara ca macar sa realizeze acest lucru. Iata care este trucul care te poate ajuta sa economisești banii pe care in mod normal i-ai fi platit la factura de energie.

Wizz Air reduce mai multe curse din Romania: Lista rutelor suspendate

09:06, 06.02.2024 - Compania aviatica low-cost Wizz Air reduce numarul curselor aeriene pe care le opereaza de pe aeroporturile din Romania. Astfel, aproximativ 20 de rute au fost suspendate și nu vor mai fi disponibile in sezonul de vara al anului 2024, potrivit evz.ro .

Wizz Air reduce mai multe cursele din Romania: Lista rutelor suspendate

07:35, 06.02.2024 - Compania aviatica low-cost Wizz Air reduce numarul curselor aeriene pe care le opereaza de pe aeroporturile din Romania. Astfel, aproximativ 20 de rute au fost suspendate și nu vor mai fi disponibile in sezonul de vara al anului 2024, potrivit evz.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?