Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îi deranjau copiii care se jucau în părculeţ, aşa că au decis să acţioneze. Ce s-a întâmplat

Publicat:

Un loc de joaca din centrul Craiovei a ajuns sa-i deranjeze pe locuitorii din zona pe motiv ca elevii care vin aici fac mizerie și galagie. Pentru a-i indeparta, localnicii au manjit cu ulei de motor leaganele, toboganele, balansoarul și bancile.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Coșarii au degustat și au decis cine a caștigat primul battle. Ce s-a intamplat dupa verdict

22:35, 22.04.2024 - Primul battle a ajuns la final și coșarii au decis ce echipa a caștigat. Banda a adus un verdict neașteptat, in ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024. Au urmat replici dure intre jurați.

Dan Șucu, atac nemaivazut: „FCSB incalca regulamentul, ce s-a intamplat e GRAV” + „Copiii ma strigau «sclavule» prin casa! Cum credeți ca m-am simțit?”

20:45, 19.03.2024 - Dan Șucu (60 de ani) a intarit acuzațiile pe care le facuse colegul din acționariatul Rapidului, Victor Angelescu, despre o presupusa ințelegere intre FCSB și Marius Ștefanescu, cel mai bun jucator al lui Sepsi, care nu a jucat in meciul contra roș-albaștrilor. ...

Ce s-a intamplat in tribune, imediat dupa derby-ul Craiovei » Imaginile surprinse de reporterul GSP

23:25, 10.03.2024 - Universitatea Craiova a invins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, in derby-ul Olteniei. Elevii lui Ivaylo Petev au urcat in peluza și au sarbatorit alaturi de ultrași. Universitatea Craiova a intors incredibil soarta meciului cu rivala FCU Craiova. Golurile marcate de Alexandru Mitrița și de Ștefan Baiaram…

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Clujenii insista ca Primaria sa acționeze in parcurile din oraș: ,,In parcurile de copii sunt plimbați caței care iși fac nevoile unde se joaca copiii”

11:11, 21.02.2024 - Clujenii sunt nemulțumiți de fenomenul care ia amploare in mai multe parcuri din oraș. Aceștia reclama faptul ca mulți stapani de caini iși plimba animalele in parcurile unde se joaca și copiii, patrupedele lasand in urma lor mizerie.Mai mult, exista situații in care oamenii consuma bauturi alcoolice…

Știrile Antena Stars. Gabi Badalau vrea sa iși ia copiii de la Claudia Patrașcanu! Afaceristul iși dorește sa acționeze pe cale legala impotriva fostei soții / VIDEO

17:35, 12.02.2024 - Gabi Badalau nu se lasa și vrea sa acționeze pe cale legala, dupa ce fosta soție i-a adus mai mult acuzații grave. Afaceristul crede ca baieților le-ar fi mai bine langa el, de aceea, nu exclude varianta de a ajunge in instanța.

Olguța Vasilescu: Oricine ar ajunge in finala alegerilor prezidențiale cu George Simion va caștiga. Este exact ce s-a intamplat in 2000

21:55, 06.02.2024 - Oricine ar ajunge in finala alegerilor prezidențiale cu George Simion va caștiga, este de parere Lia Olguța Vasilescu. „Este exact ce s-a intamplat in 2000,” a declarat primarul Craiovei la emisiunea Jurnalul de Seara, de la Digi24.


Ce parere ai despre aceasta stire?