Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ies din PUȘCĂRII și anunță PROTESTE MASIVE la minister: Sindicaliștii din penitenciare nu cedează

Publicat:

s-a intalnit cu liderii sindicatelor din a Penitenciarelor pentru a discuta despre adoptarea unui pachet de masuri in vederea rezolvarii "problemelor sistemice din penitenciare".

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza meteo pentru luna mai. Cum va fi vremea in ultima luna de primavara

11:00, 03.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca va fi vreme frumoasa in Romania in ultima luna de primavara. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, anunța specialiștii. Totuși, in unele zone va ploua.

Președintele Argentinei scrie istorie in țara sa: Javier Milei anunța primul excedent bugetar, dupa mai bine de 15 ani

12:25, 24.04.2024 - Președintele argentinian Javier Milei susține ca guvernul sau a imblanzit cu succes cheltuielile publice dezastruoase, promovand un excedent rar din primul trimestru, despre care considera ca este esențial pentru imbunatațirea perspectivelor economice in națiunea latino-americana, relateaza Reuters.…

Alerta in București! A fugit un barbat condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor

17:00, 09.04.2024 - Un barbat condamnat la 18 ani pentru omor a reușit sa fuga marți din mijlocul de transport pentru deținuți, care staționa pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta evadare a fost confirmata de catre Administrația Naționala a Penitenciarelor, declanșand o ampla operațiune de cautare și capturare.…

Cum se anunța vremea in urmatoarele patru saptamani: temperaturi mai ridicate decat cele obișnuite

10:51, 22.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis vineri, 22 martie, prognoza pentru urmatoarea luna (25 martie – 22 aprilie). Dupa vremea rece din ultimele zile, meteorologii vin cu vești bune. Conform acestora, vom avea parte de o creștere semnificativa a temperaturilor in urmatoarele doua saptamani.

Catalin Cherecheș a ajuns la Penitenciarul Rahova. Ce urmeaza pentru fostul primar din Baia Mare, extradat din Germania

14:41, 20.03.2024 - Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Cherecheș, a fost transferat miercuri, 20 martie, la Penitenciarul Rahova, la o zi dupa ce a fost adus in Romania din Germania, relateaza Agerpres.Cherecheș a fost perchezitionat si supus unui control medical, a declarat pentru sursa citata purtatorul…

Polițiștii anunța proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amanari, inghețari și minciuni!”

11:21, 14.03.2024 - Polițiștii anunța „cel mai mare protest organizat in ultimii ani” in cazul in care guvernanții nu vor respecta „ultimatumul” dat de sindicaliști in ceea ce privește aprobarea unor acte normative.

CRIZA IN GERMANIA Mari companii germane din industria auto anunța restructurari masive și reduceri de personal

14:15, 16.02.2024 - Companiile germane se confrunta cu provocari fara precedent datorate schimbarilor tehnologice rapide, costurilor de capital in creștere și unei creșteri economice destul de anemica. Printre acestea, giganți precum Bosch, ZF, și SAP sunt forțați sa adopte masuri de austeritate severe, inclusiv restructurari…

Prognoza meteo miercuri, 14 februarie: vremea de Valentine's Day se anunța una rece. Temperaturile continua sa scada

08:30, 14.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 14 februarie 2024, indicand o continuare a scaderii temperaturilor in mai multe zone ale țarii, precum și precipitații, in mai multe regiuni ale țarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?