Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată metoda inedită pe care americanii au găsit-o pentru a da jos din copac un urs! VIDEO

Publicat:

Prezenta unui urs in libertate, in centrul unui oras, creaza panica, insa autoritatile din Colorado au actionat cu promptitudine si nici un incident nu a avut loc, desi metoda folosita a fost una mai putin "ortodoxa".

Politistii au gasit o metoda inedita pentru a captura ursul, care se cocotase intr-un copac. Autoritatile l-au tranchilizat si i-au plasat o saltea pe care ursul sa cada fara sa se raneasca.

Inainte de aceasta actiune ursul s-a plimbat nestingherit pe aleile campusului din Colorado, spre disperarea…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

TARGOVIȘTE: Ce metoda a gasit un tanar ca sa faca rost de bani nemunciți

13:06, 11.06.2024 - Cercetari efectuate de polițiștii de la investigații criminale pentru comiterea infracțiunii de inșelaciune La data de 10 iunie a.c., ca urmare a cercetarilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Targoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviște,…

Audi Q5 cautat de autoritațile din Italia, descoperit in Borș I

11:01, 03.06.2024 - Politistii de frontiera din Borș I au depistat, un cetațean R.Moldova, care a incercat sa treaca frontiera cu un autoturism, estimat la aproximativ 20.000 de euro, cautat de autoritațile din Italia.

FOTO. Audi cautat de autoritațile din Suedia, descoperit de polițiștii de frontiera in Timiș

13:01, 25.05.2024 - Un autoturism marca Audi, cautat de autoritațile din Suedia, a fost descoperit de catre polițiștii de frontiera timișoreni. Pana la finalizarea cercetarilor, mașina a fost indisponibilizata la sediul Poliției de Frontiera.

Ancheta in Cimpulung, dupa ce un barbat a fost gasit mort, cu urme de violența, sub un copac

17:05, 22.05.2024 - Un barbat de 93 de ani a fost gasit mort, miercuri, cu urme de violența pe corp, sub un copac din curtea locuinței sale din Campulung, județul Argeș. Polițiștii și procurorii au inceput o ancheta pentru crima.

(VIDEO) Furtuna de praf in Mumbai. 14 morți, 74 de raniți dupa caderea unui panou publicitar

07:45, 14.05.2024 - Furtuna puternica de praf din Mumbai a facut ca un panou publicitar de la o statie peco sa se prabușeasca, omorand instantaneu oameni. Conform celei mai recente actualizari de la Forța Naționala de Ajutor in Dezastre, cel puțin 14 persoane au murit.Panoul publicitar de 70 de metri s-a prabușit luni…

Urs in Pitești. Autoritațile inca il cauta

10:15, 12.05.2024 - Prezenta unui urs a fost semnalata duminica noaptea, in Pitesti, fiind emis mesaj RO-Alert. Animalul a fost cautat de poliisti, jandarmi si de echipaje ISU, inclusiv cu camere de termoviziune, dar nu a fost gasit inca, transmite News.ro. Mesajul RO-Alert a fost transmis la 0.58 si anunta prezenta unui…

Polițiștii rutieri au avut o prezența activa pe principalele drumuri din județul Dambovița

00:11, 08.05.2024 - Polițiștii rutieri au avut o prezența activa pe principalele drumuri din județ pentru prevenirea incalcarii regulilor de circulație, precum și pentru sancționarea cu fermitate a șoferilor care nu au respectat regimul legal de viteza ori s-au urcat la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe…

Moarte bizara la Vaslui. Un barbat care lucra intr-o padure a murit strivit de un copac

16:45, 02.04.2024 - Un vasluian in varsta de 47 de ani, care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, cand un copac a cazut peste el. Polițiștii au declanșat o ancheta și investigheaza circumstanțele producerii incidentului.


Ce parere ai despre aceasta stire?