Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată cum şi-a petrecut ziua de naştere şi ce a primit cadou Dan Deneş de la Fly Project!

Publicat:

de la si-a dorit ca petrecerea de aniversare a celor 38 de ani sa fie una deosebita, asa incat si-a luat iubita si a fugit la munte.

"Am fost in weekend pe , la schi, cu iubita. Dupa ce am venit de la munte, am sarbatorit alaturi de cei mai apropiati prieteni, de « fratii» mei din echipa si, bineinteles, alaturi de iubita mea", a declarat pentru ziarulring

Si, ca orice sarbatorit, Dan a fost rasfatat cu o o sumedenie de cadouri din partea prietenilor, insa surpriza cea mai mare i-a facut-o…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Splendoare in iarba la Slobozia! Jucatorii Unirii au sarbatorit cu iubitele și soțiile

15:10, 11.05.2024 - Unirea Slobozia a primit trofeul dupa ce a terminat pe primul loc in Liga 2, iar jucatorii echipei lui Adi Mihalcea au sarbatorit alaturi de iubite și soții la finalul meciului. Denis Bujor (19 ani) și iubita lui s-au sarutat pe gazon și s-au pozat impreuna cu medalia, imagini surprinse de fotoreporterul…

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Dinu Maxer a sarbatorit-o pe Magdalena Chihaia. Cum au petrecut artistul și iubita lui / FOTO

15:55, 22.04.2024 - Dinu Maxer a sarbatorit-o pe Magdalena Chihaia! Actrița a implinit frumoasa varsta de 38 de ani. Iata cum au petrecut cei doi ziua ei de naștere, dar și ce postare a facut partenera de viața a artistului pe rețelele desocializare!

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Soția lui Liviu Varciu și-a sarbatorit ziua de naștere! Cum a petrecut Anda Calin alaturi de prezentatorul TV: ”Cum sa nu o iubești” / VIDEO

12:10, 01.04.2024 - Anda Calin și-a sarbatorit ziua de naștere! A fost o zi speciala in familia celor doi, pe care au petrecut-o impreuna. Liviu Varciu i-a facut o declarație de dragoste soției sale, cu aceasta ocazie speciala! Iata ce au facut in ziua in care Anda Calin a implinit 34 de ani!

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!

Surorile lui Gabi Stangau, impietrite de durere, dupa moartea violonistului. Una dintre ele și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu doar cateva saptamani: „Ai plecat prea repede” / FOTO

10:40, 22.02.2024 - Ultimele zile au fost cumplite pentru apropiații lui Gabi Stangau. Violonistul a fost inmormantat ieri și, de departe, cele mai grele au fost pentru familia lui. Mama lui, Livia, și-a pierdut soțul, iar acum unul dintre baieți, iar surorile lui un om deosebit, dupa cum il descriu cele doua.


Ce parere ai despre aceasta stire?