Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iarmaroc de Paşti în centrul Capitalei

Publicat:

In perioada 1 – 4 mai, in centrul Capitalei va fi organizat traditionalul Iarmaroc de Pasti, informeaza UNIMEDIA cu referire la Primaria Chișinau. In acest an, la , amenajat pe str. A. Puskin, in zona .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ziua Europei pune pe stop traficul rutier in centrul capitalei pentru doua zile: Vezi cum va circula transportul public

18:30, 07.05.2024 - Primaria Chișinau informeaza ca in perioada 08 - 10 mai curent va fi suspendat traficul rutier pe anumite strazi din capitala. Masura are loc in legatura cu desfașurarea acțiunilor și manifestarilor cultural artistice cu prilejul Zilei Europei.

Incendiu intr-un apartament de la etajul 12, in Capitala, pornit de la o lumanare. Un om a murit

09:45, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Atenție, șoferi! O cursa de ciclism va pune stop traficului din centrul capitalei

09:15, 24.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca duminica 28 aprilie 2024, orele 6:00-18:00, va fi sistat traficul rutier, inclusiv transportul public, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre str. Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, cu redirecționarea acestuia pe strazile…

„Ocoliți zona”: Traficul rutier, suspendat pentru o saptamana, pe un tronson de pe o strada din centrul capitalei

21:45, 01.04.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in perioada 2 aprilie – 8 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins intre strazile Bulgara și Armeneasca.

Oficiul unei agenții imobiliare din centrul capitalei a fost mistuit de flacari, in aceasta noapte

10:41, 18.03.2024 - Inspectoratul General pentru Situații de Urgența a intervenit intr-un incendiu produs in aceasta noapte pe strada Pușkin 56 din municipiul Chișinau. Potrivit informațiilor incendiu a mistuit mai multe bunuri materiale din interiorul unui oficiu al unei agenții imobiliare.

Trei dintr-o lovitura: Un Mercedes, un Audi și un Renault, avariate, dupa un accident din centrul capitalei

17:05, 13.03.2024 - Un accident s-a produs in aceasta dimineața pe strada Vasile ALecsandri din capitala. Potrivit polițiștilor au fost implicate trei unitați de transport: Renault, Audi și Mercedes, iar in urma accidentului nici o persoana nu a avut de suferit.

5.000 de medici și asistente protesteaza in București. Traficul rutier in centrul Capitalei va fi dat peste cap

08:35, 11.03.2024 - Spitalele din țara sunt in pragul grevei generale. Situația este extrem de tensionata, medicii sunt revoltați și cer mai mulți bani pentru garzi despre care spun ca sunt platite la fel de șase ani de zile. 5.000 de doctori și angajați din Sanatate vor participa azi la un miting de amploare in București.…

Apelul primarului capitalei catre proprietarii de automobile

13:55, 27.02.2024 - In toate sectoarele capitalei, atit ziua cit și pe parcursul nopții, serviciile municipale intervin cu lucrari de salubrizare, spalare a trotuarelor și carosabilului, curațare a copacilor și amenajare a spațiilor verzi. In urmatoarele saptamini, Primaria Chișinau va lansa campania „Salubrizarea de primavara”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?