Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ian Ziering s-a despărţit de soţie. Ce l-a împins pe actorul din „Beverly Hills, 90210” la divorț

Publicat:

Actorul american s-a despartit de cea de-a doua sotie, , dupa o casnicie care a durat aproape un deceniu, informeaza contactmusic.com, citat de Agerpres. Starul din ", 90210" si s-au casatorit in 2010, dar, dupa o casnicie de noua ani, au decis sa se desparta, potrivit Agerpres. […] Post-ul s-a despartit de sotie. Ce l-a impins pe actorul din „, 90210” la divorț apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit?! Detaliile care o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer!

09:10, 29.04.2024 - Ar fi aparut probleme in relația Deei Maxer cu Robert Drilea! S-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar acum mai multe detalii ii dau de gol! In luna aprilie au aniversat un an de la relație, dar iata ca totul ar fi ajuns la final.

Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestioneaza ei tensiunile din casnicie. Artistul nu mai visa la o relație dupa divorț

13:10, 26.04.2024 - Dupa divorț, Pepe nu mai avea in plan sa se casatoreasca din nou. Se pare ca soarta l-a luat prin surprindere, iar iubirea pentru Yasmine a fost prea mare și impreuna formeaza acum unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Cel mai bogat manelist, Vali Vijelie s-a desparțit de soție. Ce se va intampla cu averea sa imobiliara: ”Nu am numarat cate blocuri am!”

15:00, 23.04.2024 - Vali Vijelie s-a desparțit de mama copiilor sai, fapt confirmat și de acesta. ”Din acest moment, fiecare iși vede de viața lui”, a declarat soția solistului. Carmen Rusu a dat de ințeles ca va continua sa se ocupe de afacerea imobiliara a familiei.  Vijelie, pe numele sau Valentin Rusu, și Carmen, cea…

Cine este prima soție a lui CRBL. Artistul s-a casatorit la 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț

16:55, 04.04.2024 - CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, ca divorțeaza de Elena dupa 16 ani de casnicie. Puțini sunt cei care știu ca artistul a mai trecut printr-un divorț, dupa ce s-a casatorit la varsta de 20 de ani cu Andreea.Puțini știu ca celebrul artist CRBL se afla la al doilea divorț. Inainte de a-și uni destinele cu…

15 ani fara Ion Dolanescu. De ce s-a desparțit de Maria Ciobanu, dupa șase ani de casnicie

20:05, 18.03.2024 - Se implinesc 15 ani de cand Ion Dolanescu s-a stins din viața. De ce s-a desparțit regretatul artist de Maria Ciobanu, femeia alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi au avut o casnicie de șase ani.

Povestea de dragoste dintre Mioara și Petre Roman. De ce au ajuns la divorț, dupa 34 de ani de casnicie

15:05, 23.02.2024 - Mioara Roman s-a stins din viața la varsta de 84 de ani. Povestea de dragoste dintre mama Oanei Roman și Petre Roman. De ce au ajuns cei doi la divorț, dupa 34 de ani de casnicie. Nimeni nu se aștepta sa se separe.

Divorț șoc in showbiz. Milionarul de la Cluj s-a desparțit oficial de femeia cu care a stat 7 ani

19:35, 09.02.2024 - Un milionar de la Cluj, cunoscut in showbizul romanesc, a dat divorț de partenera lui de viața in decembrie 2023. Informația a ajuns in atenția presei abia acum. Cei doi foști soți, care au impreuna și doi copii, au ales sa se desparta dupa șapte ani de mariaj, din cauza unei greșeli comise de ea. […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?