Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscopul zilei, 17 iulie 2020. Zodia care învață să nu mai pună atât de mult suflet în ceea ce face

Publicat:

Bianca Nuțu, specialist in citirea eu-lui și pasionata de astrologie, prezinta la "Neatza cu Razvan și Dani" horoscopul acestei zile. invața sa nu mai puna atat de mult suflet in ceea ce fac.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:10, 08.05.2024 - Horoscopul zilei de 9 mai 2024 spune ca nativii din zodia Leului iși construiesc relații noi. Astrele spun ca este o perioada foarte buna pentru a face schimbari de natura sociala. Cercurile noi ale Leilor se vor dovedi a fi cu adevarat benefice pentru nativii din zodia Leului.

Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Afla ce se intampla cu zodia ta

04:20, 06.05.2024 - Horoscopul zilei de 7 mai 2024 spune ca Berbecii au nevoie de o schimbare, iar tranzitele cosmice le deschid multe uși. Nativii acestei zodii trebuie insa sa fie atenți la deciziile pe care le iau. Unele dintre ele sunt potrivite pentru evoluție, in timp ce altele nu.

Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Varsatorii nu trebuie sa se atinga de jocurile de noroc. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:05, 04.05.2024 - Horoscopul zilei de 5 mai 2024 spune ca Taurii trebuie sa aiba grija la prietenii și la parteneriatele de afaceri in care sunt implicați. Nativii acestei zodii trebuie sa fie foarte precauți cu privire la sentimentele lor, dar astrele ii sfatuiesc sa se bazeze pe intuiție.

Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubita. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:50, 29.04.2024 - Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024 spune ca nativii din zodia Peștilor au mai mult timp pentru a sta cu persoanele iubite. Astrele arata ca urmeaza o perioada benefica pentru acești nativi. Se anunța o zi cu multe reușite pentru zodiile care iși doresc o schimbare.

Horoscopul zilei de 14 aprilie: Zodia care are o dorința puternica de aventura și explorare

07:30, 14.04.2024 - Cu un aer proaspat și inspirație cosmica, ziua de astazi aduce oportunitați fascinante și provocari inedite pentru fiecare zodie. De la dorința de aventura a Berbecului la intuiția profunda a Peștilor, constelațiile influențeaza cursul vieții intr-un mod surprinzator. Afla cum se aliniaza astrele pentru…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!


Ce parere ai despre aceasta stire?