Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop joi, 21 decembrie. Probleme de sănătate pentru 2 zodii înainte de Crăciun, cine iese la cumpărături

Publicat:

!, Lorina, face predicții complete pentru joi, 21 decembrie. Nativii a doua zodii sunt avertizați sa fie atenți la sanatate, in timp ce Fecioara se relaxeaza: iese la cumparaturi cu familia pentru Craciun.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai mature zodii din horoscop. Sunt intelepte si dau cele mai bune sfaturi, e bine sa le tii aproape

09:55, 27.04.2024 - Astrologii au dezvaluit care sunt cele mai mature semne ale zodiacului. Nativii nascuți in aceste zodii sunt intotdeauna cu capul pe umeri. Te poți baza pe ei pentru un sfat sincer, pentru a-ți oferi un avant de stabilitate, dar nu numai. Ține acești oameni aproape de tine, daca exista deja in viața…

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viața

21:05, 04.04.2024 - Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel puțin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Horoscop. Care sunt cele 3 zodii ce vor straluci in luna aprilie 2024

22:15, 02.04.2024 - Unii nativi vor avea parte de o perioada de stralucire și succes, in timp ce alții pot intampina provocari și schimbari.1. Leu (23 iulie – 22 august)Pentru nativii din zodia Leu, luna aprilie 2024 promite sa fie una plina de realizari și oportunitați. Cu Marte, planeta acțiunii și energiei, in tranzit…

Horoscop joi, 21 martie 2024. Probleme de sanatate pentru o zodie, datorii pentru alt nativ

21:05, 20.03.2024 - Astrologul Click!, Lorina, aduce horoscopul pentru joi, 21 martie 2024. Peștii au probleme de sanatate, iar o zodie ne nevoita sa plateasca datorii. Hai sa vedem toate noutațile pentru fiecare nativ.

HOROSCOP: Pentru nativii unei zodii e momentul perfect sa ceara o marire de salariu

07:20, 13.03.2024 - Berbec – azi o sa descoperi noi abilitați care-i vor impresiona pe cei din jur. Mai mult, o sa faci și investiții constructive și serioase pentru a exploata aceste noi abilitați. Taur – starea ta de bine de azi e garantata de prietenii care vor avea grija sa te scoata din monotonie Gemeni – se ... Citește…

Doua zodii vor intra in conflicte in luna martie 2024. Nativii vor avea probleme

20:00, 29.02.2024 - Doua zodii din Horoscop vor intra in conflicte in luna martie 2024. Astrele aduc acum cele mai rele vești pentru ei. Iata cine sunt ghinioniștii pentru care se anunța probleme pe toate planurile, dar și ce sfat le dau specialiștii!

Doua zodii care vor pierde bani in luna martie. Nativii se vor confrunta cu probleme financiare

00:05, 23.02.2024 - Nativii a doua zodii se vor confrunta cu situații neplacute in luna martie. Ei vor pierde bani, iar situația de la locul de munca nu este atat de perfecta precum și-ar fi dorit. Umreaza mai multe ajustari din partea lor, pentru a trece peste probleme.

Horoscop luni, 19 februarie: un nativ primește o veste buna. Ce zodii vor fi lovite de probleme

21:05, 18.02.2024 - Pentru luni, 19 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ trece prin schimbari de dispoziție, in timp ce o alta zodie poate fi copleșita de emoții.


Ce parere ai despre aceasta stire?