Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop 6-12 martie. Zodia care va avea parte de neînțelegeri, insulte, tensiuni și rupturi

Publicat:

!, Lorina, are previziunile complete pentru fiecare zodie in parte, pana pe 12 martie. Din pacate, horoscopul a rezervat uneia dintre zodii tensiuni neașteptate și chiar rupturi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop miercuri, 5 iunie. Zodia care ar putea avea parte de surprize neplacute

23:00, 04.06.2024 - Pentru miercuri, 5 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se bucura de recompense financiare, in timp ce o alta zodie ar trebui sa aiba in vedere planificarea meniului din timp.

Horoscop sambata, 1 iunie. Zodia care are parte de vești bune pe plan financiar

21:25, 31.05.2024 - Pentru sambata, 1 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se bucura de beneficii financiare, in timp ce o alta zodie trece printr-un tumult emoțional.

Horoscop sambata, 11 mai. Zodia care nu trebuie sa imprumute bani

21:36, 10.05.2024 - Pentru sambata, 11 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa ceara ajutor, in timp ce o alta zodie are parte de pierderi.

Horoscop sambata, 13 aprilie. Zodia care reintalnește persoane din trecut

22:00, 12.04.2024 - Pentru sambata, 13 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ descopera ce lipsește din relația cu partenerul de viața, in timp ce o alta zodie are nevoie de timp pentru odihna.

Horoscop luni, 8 aprilie. Unei zodii i se cenzureaza dreptul la opinie. Fecioarele, afectate de barfe

22:16, 07.04.2024 - Horoscopul de luni, 8 aprilie, vine cu ceva vești neplacute pentru unii nativi, afectați intens și de Eclipsa de luna. O zodie va fi direct pusa in fața faptului implinit, fara sa fi fost consultata, in timp ce Fecioarele ajung sa puna la suflet barfele celor din jur. Astrologul Click!, Lorina, vine

Horoscop luni, 1 aprilie. Zodia care nu trebuie sa cada prada geloziei

21:55, 31.03.2024 - Pentru luni, 1 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ primește vești uriașe, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa renunțe la obiceiurile nefavorabile.

Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi tradata de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriza

19:51, 17.03.2024 - Inceputul de saptamana va veni cu o reevaluare a prieteniilor, pentru un nativ, care va vedea adevarata fața a unor persoane apropiate. Horoscopul de luni, 18 martie, vine insa cu o supriza placuta pentru cei din zodia Pești. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete.

Horoscop duminica, 17 martie. O zodie și-ar putea indeplini un vis ce parea imposibil. Berbecii cad prada manipularii

20:40, 16.03.2024 - Horoscopul de duminica, 17 martie, prevestește ca totul e posibil pentru un nativ. Acesta are șansa de a-și indeplini unui vis, chiar daca parea imposibil. Berbecii trebuie sa fie foarte vigilenți, intrucat sunt pasibili de a cadea prada manipularii. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile co


Ce parere ai despre aceasta stire?