Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HOROSCOP 19 august: Nativii acestei zodii vor avea o zi favorabilă pentru a stabili priorităţile de viaţă

Publicat:

BERBECNu este cazul sa va oferiti serviciile, daca nu sunteti solicitat. Tineti-va cat mai departe de conflicte si veti avea doar de castigat.TAUR S-ar putea sa nu știți ce alegere sa faceți pentru a merge inainte.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viața

21:05, 04.04.2024 - Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel puțin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Trei zodii vor fi cerute in casatorie in luna aprilie. Primavara va avea o alta semnificație pentru ele

10:10, 22.03.2024 - Viața a trei zodii din horoscop se va schimba radical in acest an. Nativii se logodesc și vor trai clipe unice alaturi de partenerii lor. Luna aprilie vine cu multe cereri in casatorie și multe surprize, la care nimeni nu se aștepta.

HOROSCOP: Nativii unei zodii trebuie sa incheie azi un capitol greu

07:10, 14.03.2024 - Berbec – astazi apar niște cheltuieli neprevazute, dar nu iți vor da bugetul peste cap. Mai mult, cineva drag iți pregatește o surpriza. Taur – se liniștesc apele și la tine, in sfarșit. Astazi apare cineva cunoscut care-ți va aduce liniște și care te va face sa zambești. Gemeni – ar fi cazul sa acorzi…

Trei zodii care iși vor schimba viața in luna aprilie. Nativii vor reuși tot ce și-au propus

08:36, 13.03.2024 - Se anunța o perioada cu schimbari importante pentru trei zodii, care in luna aprilie vor avea noroc in tot ce și-au propus. Viața lor se va imbunatați considerabil și vor fi gata pentru un nou capitol.

HOROSCOP 06 martie: Nativii unei zodii risca sa-i piarda pe cei dragi. Multe certuri și imaturitate astazi

07:10, 07.03.2024 - Berbec – azi ești destul de introspectiv. Te analizezi și iți stabilești prioritațile, dar ai grija sa nu calci granița spre egoism.   Taur – nu prea ai chef de nimeni azi. Vrei sa fii lasat in pace și sa-ți vezi de treaba ta in liniște, dar anxietatea ta nu va fi pe placul colegilor ... Citește mai…

Doua zodii vor fi de neoprit in luna martie 2024. Nativii vor avea parte de șansa vieții in urmatoarea perioada

12:00, 04.03.2024 - Indiferent de cat de dificila este situația pentru ei, doi nativi din Horoscop renasc din propria cenuța, gasesc puterea sa mearga mai departe și sa se bucure de viața. Ei vor fi norocoșii care vor fi de neoprit in luna martie 2024. Iata cine sunt cei care vor avea parte de șansa vieții in urmatoarea…

Doua zodii vor fi nevoite sa ia decizii radicale in luna februarie. Viața lor se schimba pe neașteptate

10:25, 05.02.2024 - Doua zodii din horoscop vor fi nevoite sa ia decizii radicale in luna februarie. Nativii vor ajunge in fața unor situații neprevazute, care le vor schimba viața. Astrele au vești noi pentru ei și trebuie sa fie pregatiți pentru ceea ce urmeaza. Luna februarie va schimba totul!

Horoscop duminica, 4 februarie. Nativii unei zodii au nevoie sa-și consolideze viața conjugala

18:45, 03.02.2024 - Horoscopul zilei de 4 februarie, oferit de astrologul Click!, Lorina, dezvaluie previziuni complete pentru cele 12 semne zodiacale. O zodie se confrunta cu dificultați financiare semnificative. Nativii alteia au nevoie sa-și consolideze viața conjugala.


Ce parere ai despre aceasta stire?