Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hidroelectrica, avertisment cu privire la metoda de înșelătorie, în numele companiei: ”Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare”

Publicat:

Hidroelectrica, avertisment cu privire la metoda de inșelatorie, in numele companiei: ”Nu incarcați datele personale sau informațiile bancare” Hidroelectrica, avertisment cu privire la metoda de inșelatorie, in numele companiei: ”Nu incarcați datele personale sau informațiile bancare, cel mai mare producator de energie electrica din Romania,  atrage atenția cu privire la metoda de inșelatorie promovata de diverse platforme de socializare. In spațiul public, in numele Hidrolectrica, au aparut o serie de mesaje […]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a fost scos din țara „un Zamolxe de patrimoniu” pentru o mita de 300 de euro. Frația romano-maghiara a șpagilor din Vama Nadlac

07:05, 16.04.2024 - Un inspector antifrauda și 22 de polițiști de frontiera angajați la Vama Nadlac au fost trimiși in judecata de DNA pe parcursul lunii martie 2024 pentru fapte de corupție. Rechizitoriul studiat de Libertatea arata ca una dintre acțiunile anchetate vizeaza scoaterea din țara a unei statuete a lui Zamolxe,…

Tentativa de frauda prin metoda “spoofing”! Cum a ajuns un clujean sa aiba un credit nesolicitat

22:31, 11.04.2024 - Un clujean a ajuns sa fie victima unei tentative de frauda prin metoda „spoofing”, o metoda destul de noua in Romania, și s-a trezit cu un credit pe care nu l-a solicitat. Miercuri, polițiștii clujeni au fost sesizați despre faptul ca un barbat a fost contactat telefonic de catre un presupus reprezentant…

Mesajul de la 1762, o noua metoda de inșelatorie in Romania: Cum poți sa ramai fara bani in cont

15:00, 04.04.2024 - Mesajul de la 1762, o noua metoda de inșelatorie in Romania: Cum poți sa ramai fara bani in cont Mesajul de la 1762, o noua metoda de inșelatorie in Romania: Cum poți sa ramai fara bani in cont O noua escrocherie a aparut in Romania. Sute de oameni au reclamat faptul ca au fost pacaliți dupa ce au primit…

Poliția Romana avertizeaza cu privire la o noua metoda de inșelatorie! Ce este „spoofing” și cum poate fi evitat

10:35, 19.03.2024 - O noua metoda de frauda care vizeaza clienții bancilor a aparut in Romania, avertizeaza Poliția Romana.Inșelatoria se propaga prin e-mail sau SMS, iar cei care cad in plasa pot ramane rapid fara economii.Noua metoda de frauda, denumita „spoofing” implica transmiterea unor mesaje, prin e-mail sau SMS,…

O noua metoda de inșelatorie pune poliția pe jar: cum sunt pacaliți clienții bancilor printr-un singur apel telefonic

08:30, 18.03.2024 - Politistii atrag atentia asupra unei noi metode de frauda care are drept tinte clientii bancilor. Acestia pot fi contactati prin e-mail sau SMS de catre persoane care pretind ca sunt de la departamente antifrauda ale bancilor si care, sub pretextul unei plati „suspecte”, cer date de pe card si codul…

„Spoofing”, cea mai noua escrocherie din Romania! Poliția se confrunta cu un val de victime

17:25, 17.03.2024 - Poliția Romana trage un semnal de alarma, dupa ce s-a confruntat cu un val de plangeri venite din partea romanilor inșelați printr-o noua escrocherie. Vezi in randurile de mai jos cum sa te protejezi de ”Spoofing”. „Spoofing” este cea mai noua escrocherie din Romania! Mințile criminale din țara noastra…

Atenție mare! O noua metoda de frauda online a aparut in Romania și puteți ramane imediat fara bani!

17:00, 22.02.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) a anunțat ca in Romania a aparut o noua metoda de frauda digitala care devine din ce in ce mai populara in țara noastra. Metoda de inșelatorie se numește „SMishing”, iar prin aceasta metoda infractorii cibernetici va pot fura datele personale și…

Metoda de inselatorie cu bani falsi pe Telegram. Poliția lanseaza un avertisment

19:30, 21.02.2024 -   Pe grupurile de pe aceasta platforma de comunicare se gasesc droguri, permise false si chiar bani falși! De exemplu administratorii unor grupuri cu peste o mie de membri promit bancnote false la tarife imbatabile. Mai exact, pentru 30 de mii de euro - bani falsi, tariful este de 1.700 de euro sau…


Ce parere ai despre aceasta stire?