Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hezbollah, grupare paramilitară, partid, organizație teroristă

Publicat:

Hezbollah tradus din araba inseamna "Partidul lui Dumnezeu", insa in realitate acești oameni au fost aratați cu degetul de-a lungul timpului pentru o mulțime de crime, potrivit unei analize facute de .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Principalul rival al lui Erdogan, pe poziții radical diferite: Hamas este o organizație terorista, a comis acte de terorism (VIDEO)

00:36, 29.04.2024 - Primarul Istanbulului, Ekrem Imamoglu, un rival al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, numește Hamas un grup terorist și spune ca Turcia este "profund intristata" de masacrul din 7 octombrie, intr-un interviu acordat CNN.

Biserica Ortodoxa Rusa va fi declarata organizație terorista in Estonia. Moscova: „Toate semnele de boala mintala sunt evidente. Papa va comunica cu teroristii?”

19:55, 12.04.2024 - Ministrul de Interne al Estoniei a propus declararea Bisericii Ortodoxe Ruse drept organizație terorista. Patriarhia Moscovei a numit declaratia drept „teatrul absurdului”, scrie observatornews.ro .

Biserica Ortodoxa Rusa, 'organizație terorista' in Estonia?

18:55, 12.04.2024 - Ministerul de Interne al Estoniei va propune Parlamentului sa declare Patriarhia Ortodoxa de la Moscova drept organizatie terorista, a declarat joi ministrul Lauri Laanemets la postul public de televiziune, conform News.ro.

Estonia se pregatește sa declare Biserica Ortodoxa Rusa drept „organizație terorista”

14:50, 12.04.2024 - Ministerul de Interne al guvernului Estoniei va propune parlamentului tarii, sa declare Patriarhia Ortodoxa de la Moscova drept organizatie terorista, a declarat, joi, ministrul Lauri Laanemets la postul public de televiziune, ETV.

Patriarhia Ortodoxa Rusa declarata organizatie terorista, propunerea unei țari

14:35, 12.04.2024 - Ministerul de Interne al Estoniei va propune parlamentului unicameral al tarii, Riigikogu, sa declare Patriarhia Ortodoxa de la Moscova drept organizatie terorista, a declarat joi ministrul Lauri Laanemets la postul public de televiziune, ETV. ???????? The Russian Orthodox Church in Estonia is proposed…

PSD Vrancea anunța racolarea unui nou primar PNL. Intreaga organizație va schimba partidul

18:05, 05.04.2024 - Primarul comunei Dumitresti, Adrian Viorel Banaurs, si intreaga echipa a PNL Dumitresti, au trecut la PSD si vor participa din partea social-democratilor la alegerile locale, a anuntat, presedintele PSD Vrancea, Nicusor Halici.

UE sanctioneaza mai multe persoane si o organizatie paramilitara pe care le acuza de destabilizarea Republicii Moldova

22:30, 22.02.2024 - Consiliul Uniunii Europene a anunțat impunerea de sancțiuni impotriva a șase persoane și a unei organizații paramilitare, acuzate de desfașurarea unor acțiuni destabilizatoare in Republica Moldova.

Consiliul European sancționeaza 6 persoane și o organizație paramilitara pentru destabilizarea Republicii Moldova

18:15, 22.02.2024 - Consiliul European a anunțat joi ca a impus masuri restrictive impotriva a șase persoane și a unei organizații paramilitare responsabile pentru „acțiuni care vizeaza destabilizarea, subminarea sau amenințarea suveranitații și independenței Republicii Moldova”, conform unui comunicat de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?