Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Herper Lee, autoarea cărții "Să ucizi o pasăre cântătoare", a murit la 89 de ani

Publicat:

Scriitoarea americană , laureată a pentru celebrul său roman '' a Mockingbird'' (''Să ucizi o pasăre cântătoare"), a murit la vârsta de 89 de ani, anunţă vineri Reuters şi EFE, citate de Agerpres.

Ea s-a stins din viaţă în micul oraş Monroeville, din statul american Alabama, în care şi-a trăit aproape întreaga existenţă. 

Volumul '' a Mockingbird'', publicat în 1960, povesteşte despre acuzarea pe nedrept a…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

Aristotel Bunescu despre vise cu pictorița și scriitoarea Dorina Manole

07:36, 06.04.2024 -   Scriu aceste randuri in zorii zilei de 5 aprilie, anul de grație 2024. Este ziua de naștere a scriitorului Fanuș Neagu. In anul 1932. Unul dintre filmele sale unde a semnat scenariul se numește…,,Casa din vis”. Și eu visez uneori colorat, alte ori in alb – negru. In urma cu cateva nopți, am visat…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Tottenham, echipa lui Radu Dragusin, va disputa un amical in Australia, in luna mai

13:51, 19.03.2024 - Tottenham Hotspur, echipa fundasului roman Radu Dragusin, a anuntat luni ca va disputa un meci amical in Australia, in compania formatiei Newcastle United, in cursul lunii mai, ocazie cu care antrenorul londonezilor, Ange Postecoglou, va reveni in tara sa natala, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.…

Un roman inedit de Gabriel Garcia Marquez, pe care scriitorul a vrut sa-l distruga, a aparut in librarii, la 10 ani dupa moartea lui

11:15, 06.03.2024 - Un roman nepublicat pana acum de Gabriel Garcia Marquez, autorul care a popularizat genul literar al ''realismului magic'' latino-american, va ajunge miercuri in librarii, partial impotriva dorintelor scriitorului decedat in urma cu zece ani, informeaza Reuters.

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Tragedie in lumea sportului: Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit intr-un accident la 24 de ani

06:25, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton a murit, duminica, impreuna cu antrenorul sau, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya, conform News.ro.Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut,…


Ce parere ai despre aceasta stire?