Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hello, talent, hello, tinerețe! Un praf de stele, care ne-a alinat urechile: „Mi-ați plăcut de la început până la sfârșit”

Publicat:

Grupul Stardust este format din prietenele și Catalina Neacșu, care se sprijina foarte mult nu doar pe scena, ci și in afara ei, așa cum au facut-o și cand Alexandra și-a pierdut mama in urma unei boli necruțatoare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Moldoveanca Violeta Botezatu a cucerit scena in prima semifinala la „Romanii au talent”: „M-a durut carnea pe mine, la cat de mult mi-a placut”

14:25, 19.05.2024 - In prima semifinala a sezonului 14 „Romanii au talent”, moldoveanca Violeta Botezatu, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu, a cucerit scena cu o interpretare deosebita a piesei „Lume, soro, lume”, scrie protv.ro.

VIDEO: Ansamblul bacauan Mugurașii Manastireni trece mai departe la Romanii au talent. „Va voi acorda unul dintre acele Da-uri fenomen”

10:11, 04.05.2024 - Desi a luat doar 3 de „Da”, Mugurașii Manastireni, din comuna Manastirea Cașin, județul Bacau, trec mai departe, avand o responsabilitate foarte mare pentru urmatoarea infatisare pe scena Romanii au Talent. „Noi suntem ansamblul Mugurasii Manastireni, din Bacau. Regina Maria obisnuia sa vina la noi…

Ce ii poți oferi mamei tale cadou de ziua ei – Top 5 idei pentru a o surprinde placut

22:55, 29.04.2024 - Ce ii poți oferi mamei tale cadou de ziua ei – Top 5 idei pentru a o surprinde placut Imagine de Wijdan Mq pe Unsplash.com Ziua de naștere este o ocazie de sarbatoare, de reflectare și de recunoștința pentru un nou an trait și pentru ocazia de a incepe un altul. De-a lungul timpului, aceasta zi a devenit…

(video) Golden Buzz istoric la „Romanii au talent”. Ansamblul Hecenii din Singerei au convins-o pe Andra sa apese butonul auriu: „Va jur ca am piele de gaina”

12:00, 06.04.2024 - Un ansamblu de dansuri populare a primit Golden Buzz la Romanii au talent. Este vorba despre colectivul Hecenii din satul Heciul Nou, Singerei, care a convins-o pe Andra sa apese butonul auriu. „E pentru prima oara cand un dans popular m-a dus prin toate starile. M-am bucurat ca un copil mic vazand…

Declarație realista a capitanului echipei nationale, Nicolae Stanciu, dupa meciul cu selectionata Columbiei

05:00, 27.03.2024 - Capitanul echipei nationale, Nicolae Stanciu, a declarat, marti seara, ca meciul cu selectionata Columbiei a fost unul placut pentru spectatori, dar columbienii au fost superiori si au meritat victoria, informeaza news.ro. "A fost un meci placut, ma bucur ca au fost multi fani in tribune. Trebuie…

Porecla pe care Mihai Bobonete i-a pus-o lui Andi Moisescu la Romanii au Talent: „E fiarta pe tine, astea iți plac”

21:50, 08.03.2024 - Ediția de vineri, 8 martie 2024, de la Romanii au Talent a fost plina de surprize atat pentru spectatori, cat și pentru jurați. O concurenta care s-a prezentat pe scena show-ului difuzat de Pro TV a facut spectacol! Mihai Bobonete i-a pus o porecla speciala colegului sau, Andi Moisescu. Cine este Forțu…

Vedete la „Romanii au talent“. „Mugurașii de la Chindie“ și „dansatoarea cu pampers“ au facut senzație la ProTV VIDEO

17:15, 29.02.2024 - Grupul folcloric „Mugurași de la Chindie”, pregatiți de coregraful dambovițean Costel Ganga (34 de ani), a fost cireașa de pe tort la ultima ediție a emisiunii „Romanii au talent”. Micii dansatori au primit nota 10 din partea publicului și 4 de „DA” de la jurați.

Sfarșit tragic pentru un baiat de 16 ani! Adolescentul a murit in timp ce juca fotbal, in Timiș

14:35, 26.02.2024 - Un baiat de 16 ani a avut parte de un sfarșit tragic! Adolescentul s-a stins din viața in timp ce se juca fotbal, in localitatea Biled din județul Timiș. Copilul nu a mai putut fi salvat, dupa ce și-a pierdut cunoștința.


Ce parere ai despre aceasta stire?