Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harvey Weinstein se confruntă cu șase noi acuzații de agresiune sexuală

Publicat:

Fostul mogul de la Hollywood, cazut in dizgrația opiniei publice, , trebuie sa faca fața altor șase acuzații de agresiune sexuala, a confirmat procurorul din , scrie CNN.Acuzațiile de vineri implica doua victime ale presupuselor incidente care au avut loc in urma cu mai bine de 10 ani. Weinstein se confrunta acum cu 11 acuzații de agresiune sexuala in din partea a cinci femei, a declarat procurorul intr-un comunicat.In martie, a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare pentru viol și agresiune sexuala. In timpul procesului din New York, vedeta…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tribunal militar rus l-a condamnat in lipsa pe purtatorul de cuvant al Meta la sase ani de inchisoare

17:45, 22.04.2024 - Un tribunal militar din Moscova l-a condamnat luni pe purtatorul de cuvant al Meta Platforms, Andy Stone, la sase ani de inchisoare pentru „apararea publica a terorismului”, un verdict pronuntat in lipsa, a informat agentia de presa RIA, preluata de Reuters.

Tensiuni tot mai mari intre Rusia și NATO. Ce a declarat purtatorul de cuvant de la Kremlin

16:35, 04.04.2024 - Conflictul militar declanșat de Rusia in Ucraina i-a pus in garda pe șefii NATO. Oficialii de la Moscova n-au ezitat, de-a lungul timpului, sa amenințe cu perspectiva unui razboi la scara mondiala.


Ce parere ai despre aceasta stire?