Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harvey Weinstein, noi acuzaţii de viol. Fostul producător are o condamnare de 23 de ani de închisoare

Publicat:

, care in prezent ispaseste la o pedeapsa de 23 de ani pentru infractiuni sexuale, se confrunta din nou cu acuzatii penale la , oras in care a fost la un moment dat unul dintre cei mai influenti producatori de la Hollywood, informeaza joi Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tribunal militar rus l-a condamnat in lipsa pe purtatorul de cuvant al Meta la sase ani de inchisoare

17:45, 22.04.2024 - Un tribunal militar din Moscova l-a condamnat luni pe purtatorul de cuvant al Meta Platforms, Andy Stone, la sase ani de inchisoare pentru „apararea publica a terorismului”, un verdict pronuntat in lipsa, a informat agentia de presa RIA, preluata de Reuters.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Percheziții la proprietațile lui Sean „Diddy” Combs din Los Angeles și Miami. Ce acuzații i se aduc producatorului VIDEO

10:15, 26.03.2024 - Autoritațile SUA desfașoara o ancheta asupra starului hip-hop Sean „Diddy” Combs, iar proprietațile sale din Los Angeles și Miami au fost percheziționate, au dezvaluit oficiali ai Departamentului pentru Securitate Interna (HSI) al SUA, conform unui anunț Reuters.

Criticul dur al lui Putin, Alexei Navalnii a murit in inchisoare: „Nu s-a simțit bine dupa o plimbare”

13:50, 16.02.2024 - Politicianul rus de opoziție Alexei Navalnii, cel care a dezvaluit corupția uriașa din jurul lui Vladimir Putin și un critic dur al Kremlinului, a murit in inchisoare, a anunțat vineri penitenciarul in care acesta era incarcerat, conform Reuters. Aleksey Navalny has died in a prison colony in the Yamalo-Nenets…


Ce parere ai despre aceasta stire?