Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Haltere: România a încheiat participarea la Europenele de juniori și tineret cu 30 de medalii

Publicat:

Romania a incheiat participarea la de haltere pentru juniori și Under-23 de la Eilat (Israel) cu un bilanț de 30 de medalii, dintre care 9 de aur, 11 de argint și 10 de bronz, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Sâmbata, în ultima zi a competiției, , sportiv legitimat la CSA Steaua, a ocupat locul 5 la smuls, cu 166 kg, și s-a clasat pe 6 la aruncat, cu 189 kg, și la total, cu 355 kg, în cadrul categoriei 105 kg, la secțiunea juniori.

La smuls s-a impus spaniolul , cu 175 kg, urmat de…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupte: Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu se vor bate pentru bronz la Europenele U23

21:31, 22.05.2024 - Sportivele romane Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu vor evolua, joi, in meciuri pentru medaliile de bronz la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), conform Agerpres.La cat.

Lupte: Romania nu a obtinut nicio medalie la Europenele U23 la stilul greco-roman

22:50, 21.05.2024 - Romania nu a reusit sa obtina nicio medalie la stilul greco-roman la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), in primele doua zile ale competitiei, potrivit Agerpres.La cat.

Romania renaste la gimnastica de Paste! Doua medalii europene pentru Sabrina Voinea

12:30, 05.05.2024 - Medalii, finale si evolutii bune! Dar si multa speranta! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a cucerit medalia de argint in finala de la sol, sambata, la Campionatele Europene feminine de Gimnastica artistica de la Rimini, Italia. Sportiva noastra a avut cea mai mare nota in calificari (13,700), iar in finala…

Romania pariaza pe canotaj la Paris! Campionii noștri au revenit de la Europenele din Ungaria cu opt medalii

20:25, 29.04.2024 - Cu trei luni inaintea inceperii Jocurilor Olimpice de la Paris, Romania iși pune toate speranțele in canotaj, disciplina care in acest weekend a cucerit nu mai puțin de opt medalii la Campionatele Europene de la Szeged, clasandu-se pe locul doi la general in competiția desfașurata in Ungaria. In acest…

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania a caștigat aurul la Europenele de canotaj, in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:40, 27.04.2024 - Romania a cucerit medalia de aur in proba feminina de dublu vasle, categorie usoara, prin Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

Romania a cucerit o medalie de argint in proba de barebow la Europenele indoor la tir cu arcul

16:10, 26.02.2024 - Echipa feminina de barebow (arc gol) a Romaniei, in componenta cu Elena Topliceanu, Cristina Bacin si Loredana Mogos, a cucerit medalia de argint la Campionatele Europene indoor de tir cu arcul pentru seniori si tineret, disputate Varazdin (Croatia), intre 19 si 24 februarie, informeaza Federatia Romana…

Operațiunea 'Steaua lui David' are ramificații puternice și in Romania

08:15, 26.02.2024 - Ancheta in afacerea „Steaua lui David” din Franța a scos la iveala o rețea condusa de serviciile de securitate ruse, care a condus o campanie ostila NATO in Polonia, Letonia, Austria sau Romania. Descoperirea, la sfarșitul lunii octombrie 2023, a grafitti-urilor cu Steaua lui David pe ziduri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?