Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hai să vezi episodul 20 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”! Gina din serialul Adela a murit, iar Maria Buză dă din casă!

Publicat:

Cristina Ciobanașu și prezinta un nou episod din culisele serialului Adela. Criss a dat din casa despre ea și despre personajul ei, Livia, iar face dezvaluiri despre rolul Gina și despre colaborarea cu echipa Adela. Hai sa descoperi mai multe despre cele doua actrițe!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bravo, tata! Rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Gioni se electrocuteaza, iar toți cred ca a murit.

01:06, 20.05.2024 - In al paisprezecelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni se electroculeaza, iar toți oamenii cred ca a murit, dar și cum copiii vor sa scape de Toma. Ce se mai intampla cu taticii se vede pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut nevoie de terapie de cuplu. Ce doi s-au casatorit recent, iar actrița a scos la iveala detalii neștiute

12:56, 13.05.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit recent, dupa o relație de aroape trei ani. Actrița a dezvaluit pentru prima oara ca daca ea și fostul iubit al Cristinei Ciobanașu nu apelau la terapie de cuplu, nu ajungeau in punctul in care sa iși uneasca destinele.Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au cunoscut…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, felicitați de Cristina Ciobanașu, dupa ce s-au casatorit civil. Urarea pe care le-a transmis-o actrița in cea mai importanta zi / FOTO

13:05, 07.04.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc pe 2 iunie. Printre cei care i-au felicitat pe cei doi, dupa ce au facut marele pas, se numara și Cristina Ciobanașu.

Cum arata mormantul lui Gabi Stangau la o luna de cand a murit. Mama lui a fost la locul de veci al violonistului: „Te voi iubi etern” / FOTO

09:45, 18.03.2024 - Familia lu Gabi Stangau trece prin momente grele la o luna de cand violonistul a murit. Mama lui, Livia, este distrusa de durere și cu greu iși revine din șocul pierderii, iar ieri, a fost la mormantul fiului ei.

Mama lui Gabi Stangau a plans in hohote la inmormantarea lui. Femeia și-a pierdut fiul, dupa ce soțul ei a murit / VIDEO

08:40, 22.02.2024 - Imagini dureroase de la inmormantarea lui gabi Stangau! Mama artistului a fost distrusa de durere și nu s-a putut opri din plans. Femeia și-a pierdut fiul dupa ce soțul ei a murit, iar acest lucru a copleșit-o. Livia a plans in hohote la inmormantarea fiului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?