Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gyuszi Balint: „Măcar să ni se spună: bă, băieți, stați cuminți!”

Publicat:

Antrenorul echipei UTA, , a aparut foarte suparat la flash-interviul de dupa meci, atat pe rezultat și pe greșelile jucatorilor pe care-i antreneaza, cat... The post : „Macar sa ni se spuna: ba, baieți, stați cuminți!” appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul ICIM-ului a preluat naționala Under 18. Nicio reprezentanta a cluburilor aradene in lot

08:50, 30.04.2024 - Loturile naționale U18 s-au reunit pentru acțiuni de pregatire centralizata in vederea participarii la Campionatele Europene Youth EuroBasket din aceasta vara, cel feminin intalnindu-se la... The post Antrenorul ICIM-ului a preluat naționala Under 18. Nicio reprezentanta a cluburilor aradene in lot…

Gyuszi Balint: „UTA a avut șansele ei, dar și noi pe ale noastre”

22:25, 22.04.2024 - Antrenorul echipei Petrolul, Gyuszi Balint, crede ca rezultatul de egalitate dintre echipa pe care o pregatește și UTA este unul echitabil. „UTA a avut șansele... The post Gyuszi Balint: „UTA a avut șansele ei, dar și noi pe ale noastre” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Laurențiu Reghecampf, prezent și implicat in creșterea celor doi baieți pe care ii are cu iubita lui, Corina Caciuc. Cum a fost surprins antrenorul / VIDEO

14:06, 11.04.2024 - Cu aproximativ doua saptamani in urma, Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil pe care il are impreuna cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a devenit așadar, tata de baiat, pentru a patra oara. Cum a fost surprins antrenorul in aceasta dimineața alaturi de iubita și micuții lor.

Ioan Ovidiu Sabau: „Trebuia sa facem mai mult ca sa putem caștiga”

21:00, 30.03.2024 - Antrenorul formației Universitatea Cluj, fostul mare internațional Ioan Ovidiu Sabau, crede ca elevii sai trebuiau sa faca mai mult pentru a putea avea pretenții sa... The post Ioan Ovidiu Sabau: „Trebuia sa facem mai mult ca sa putem caștiga” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom ști niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0

22:55, 08.03.2024 - UTA nici nu s-a ajutat și nici nu a fost ajutata de rezultatele din aceasta seara. Gruparea aradeana a facut un meci foarte slab pe... The post Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom ști niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom știi niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0

22:45, 08.03.2024 - UTA nici nu s-a ajutat și nici nu a fost ajutata de rezultatele din aceasta seara. Gruparea aradeana a facut un meci foarte slab pe... The post Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom știi niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Nicolae Dica: „Avem mult de munca, știm acest lucru, vom vedea ce vom face”

17:20, 17.02.2024 - Antrenorul formației FC Voluntari, Nicolae Dica, nu a reușit nici de data aceasta sa se bucure de prima victorie de la instalarea sa pe banca... The post Nicolae Dica: „Avem mult de munca, știm acest lucru, vom vedea ce vom face” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic: „Daca mi-a zis ceva de mama sau de tata in limba lui, nu mai știu…”

17:06, 17.02.2024 - Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, s-a aratat relaxat dupa stresul pe care l-a avut inainte și in timpu partidei de la Voluntari. UTA a caștigat... The post Mircea Rednic: „Daca mi-a zis ceva de mama sau de tata in limba lui, nu mai știu…” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?