Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul din Spania, acuzat că distruge naționala de fotbal

Publicat:

FIFA a avertizat Federația de Fotbal de la Madrid ca reprezentativa iberica ar putea sa fi e suspendata de la Mondialul din Rusia. Președintele, anchetat pentru presupuse fapte de corupție, i-a transmis prim-ministrului sa ia loc pe banca tehnica.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Guvernul de la Madrid va face totul pentru redresarea acestei situatii inacceptabile de la Federatia spaniola de fotbal

19:15, 16.04.2024 - Guvernul de la Madrid "va face totul pentru redresarea acestei situatii inacceptabile" de la Federatia spaniola de fotbal (RFEF), a afirmat marti secretarul de stat pentru Sport, Jose Manuel Uribes, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.

Scandalul continua. Sandro Tonali, acuzat ca a mizat și in Anglia pe meciuri de fotbal! » 50 de pariuri intre august și octombrie 2023!

17:25, 28.03.2024 - Sandro Tonali, 23 de ani, deja suspendat pe 10 luni in Italia pentru implicarea in scandalul pariurilor, risca o pedeapsa și mai mare acum. Federația engleza l-a acuzat pe mijlocașul lui Newcastle ca a mizat de 50 de ori pe meciuri de fotbal in perioada 12 august - 12 octombrie 2023. Coșmarul lui Sandro…

Fundasul Vasile Mogos nu va face deplasarea cu nationala in Spania, pentru meciul cu Columbia

21:25, 23.03.2024 - Fundasul Vasile Mogos nu va face parte din lotul nationalei de fotbal a Romaniei care va face deplasarea in Spania, pentru meciul amical cu Columbia, a anuntat Federatia Romana de Fotbal, sambata, pe site-ul sau oficial.

Cutremur in Spania! Agenții Garzii Civile, raid la sediul federației » Percheziție, 7 arestari, documente confiscate. Corupție și spalare de bani!

17:25, 20.03.2024 - Federația spaniola e in mijlocul unui alt scandal major. Agenții Garzii Civile au invadat miercuri sediul RFEF intr-o ancheta care vizeaza contractul incheiat de forul de la Madrid cu Arabia Saudita pentru ca Supercupa Spaniei sa se joace an de an la Riad și Jeddah. # Șapte persoane au fost reținute.…

Președintele PNL, Nicolae Ciuca, in vizita la o biserica romaneasca din Madrid: ”Am avut o seara extrem de placuta”

10:45, 17.03.2024 - Biserica este indrumare, sprijin si alinare, pentru romanii din tara, dar cu atat mai mult pentru cei din diaspora, a spus Nicolae Ciuca la o intalnire cu romanii din Spania. Nicolae Ciuca , liderul PNL, s-a intalnit cu comunitatea de romani din Madrid intr-o biserica romaneasca din Spania. In cadrul…

Ce le promite Ciuca romanilor ”extraordinari” din Spania

23:55, 15.03.2024 - Problema imposibilitatii detinerii cetateniei romane in paralel cu cea spaniola a fost discutata vineri de presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, liderul PNL, cu romanii din zona Barcelonei, acesta asigurandu-i ca din acest an nu vor mai fi nevoiti sa renunte la cetatenia romana cand o solicita pe cea…


Ce parere ai despre aceasta stire?