Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul de la Kiev trimite primul batalion al Gărzii Naționale pe „frontul” din estul țării

Publicat:

Primul batalion al a Ucrainei a fost trimis pe “front” in estul tarii, a anuntat marti secretarul Consiliului pentru si Aparare, , citat de AFP.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata rusa revendica cucerirea unui alt sat ucrainean, in estul tarii

17:20, 25.05.2024 - Armata rusa a revendicat sambata cucerirea unui alt sat din estul Ucrainei, situat in apropierea localitatii Ocheretine, unde a inregistrat progrese rapide in ultimele saptamani, relateaza AFP.

Volodimir Zelenski, nemultumit ca ajutorul occidental pentru Ucraina vine prea lent

21:05, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev, informeaza Agerpres.Zelenski a descris livrarea de ajutor militar, in special de…

Rușii pun o presiune imensa pe Harkov - SUA lucreaza din greu pentru a trimite ajutoare de aparare catre Ucraina

19:31, 15.05.2024 - SUA lucreaza din greu pentru a trimite ajutoare de aparare catre Kiev, pe fondul reinnoirii impulsurilor ruse in nord-estul Ucrainei, a declarat purtatorul de cuvant al Pentagonului, generalul-maior Pat Ryder, noteaza Kyiv Independent.

Tudose (PSD) face un anunț care il va enerva la culme pe Vladimir Putin: 'E o decizie strategica care va fi luata!'

13:05, 11.05.2024 - Tudose (PSD) face un anunț care il va enerva la culme pe Vladimir Putin: 'E o decizie strategica care va fi luata!'Fostul premier Mihai Tudose afirma ca, in opinia sa, „sunt argumente” pentru ca Romania sa ofere Ucrainei sistemul sau antiaerian Patriot, el aratand ca, in orice caz, o astfel de decizie…

Zelenski primește un ajutor neașteptat! Germania va trimite Kievului un sistem de aparare antiaeriana suplimentar

21:50, 13.04.2024 - Zelenski primește un ajutor neașteptat! Germania va trimite Kievului un sistem de aparare antiaeriana suplimentarGermania va furniza Ucrainei un sistem suplimentar de aparare antiaeriana Patriot si rachete de aparare antiaeriana de fabricatie americana intr-un "moment

Rusia lovește rețeaua energetica a Ucrainei pentru a slabi capacitatea industriala de aparare a țarii vecine

06:20, 12.04.2024 - Forțele ruse au desfașurat o alta serie de lovituri cu rachete și drone pe scara larga impotriva Ucrainei in noaptea de 10 spre 11 aprilie, care au cauzat daune notabile și probabil pe termen lung infrastructurii energetice a Ucrainei.

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

#Ucraina: Kievul raporteaza lupte grele in estul tarii

06:30, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa. Luptele sunt centrate in zona situata la vest de Bahmut, a declarat Serhii Sidorinon pentru televiziunea ucraineana.’Inamicul…


Ce parere ai despre aceasta stire?