Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul Boris Johnson susţine că Uniunea Europeană propune Marii Britanii un acord post-Brexit 'inferior'

Publicat:

a comunicat, vineri dupa-amiaza, ca este "determinat" sa ajunga la un acord comercial cu post-Brexit, desi sunt "divergente majore", iar Bruxellesul propune un acord "inferior" fata de cele semnate cu alte tari, anunța MEDIAFAX.

propune un acord comercial "mult inferior" fata de cele semnate cu alte tari, sustine , conform Agentiei France-Presse si cotidianului .

Citește și:  pregatește masuri pentru revenirea angajaților la serviciu! In aceste condiții, romanilor nu li…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu susține ca inflația se afla pe un tren descendent, dar uita sa spuna ca e cea mai mare din Europa

16:15, 20.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a vorbit astazi despre inflația din Romania, susținand ca aceasta se afla pe un trend descendent și chiar ”accelerat”. Cu toate acestea, prim-minitrul a uitat sa spuna ca țara noastra are cea mai mare rata a inflației din Uniunea Europeana, conform datelor oficiale.  Ciolacu…

Tinerii ar putea locui in Marea Britanie fara permis de ședere, la fel ca inainte de Brexit

09:05, 19.04.2024 - Uniunea Europeana vrea sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții. Autoritațile britanice vor analiza propunerea Uniunii Europene.Comisia Europeana cauta discuții pentru un acord care…

Comisia Europeana propune revenirea la libera circulație de dinainte de Brexit pentru o anumita categorie de persoane

19:30, 18.04.2024 - Comisia Europeana va cere aprobarea liderilor pentru a incepe discuțiile cu Marea Britanie privind schimburile fara vize pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 și 30 de ani, potrivit The Guardian.

PSD susține alinierea veniturilor romanilor de media salariilor europene

10:00, 05.04.2024 - PSD a anunțat creșterea salariului minim la 3.700 lei, incepand de la 1 iulie 2024. Acesta este un pas premergator catre implementarea, de la 1 ianuarie 2025, a Directivei europene privind salariile minime adecvate in Uniunea Europeana, obiectiv asumat de

Viktor Orban, val de critici la adresa UE: „Acest an este decisiv. Nu vom avea alta opțiune decat sa ocupam Bruxelles-ul”

16:55, 15.03.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a comparat Bruxellesul, in discursul sau cu ocazia aniversarii revolutiei ungare din 1848, cu un imperiu care limiteaza „drepturile natiunilor". „Daca dorim sa pastram libertatea si suveranitatea Ungariei, nu vom avea alta optiune decat sa ocupam Bruxelles-ul", a spus acesta…

Adio, ambalaje din plastic de unica folosința! Ce legislație ecologica pregatește UE

14:20, 05.03.2024 - Uniunea Europeana va interzice ambalajele din plastic de unica folosința intr-un acord privind noile reguli ecologice. Potrivit Politico, negociatorii au ajuns la un acord mult mai puțin ambițios decat cel propus inițial.

Premierul slovac Robert Fico susține ca mai multe țari NATO și UE vor sa trimita trupe in Ucraina

19:00, 26.02.2024 - Prim-ministrul Slovaciei, Robert Fico, a spus luni ca mai multe state din NATO și Uniunea Europeana iau in considerare trimiterea de soldați in Ucraina pe baza unor acorduri bilaterale, informeaza Reuters.

Financial Times susține ca UE va sabota economia Ungariei daca Orban va bloca din nou ajutorul pentru Ucraina

13:10, 29.01.2024 - Uniunea Europeana va sabota economia Ungariei in cazul in care Guvernul Orban va bloca acordarea unui nou ajutor pentru Ucraina la summitul programat saptamana aceasta, susține Financial Times (FT), care citeaza un plan confidential elaborat de Bruxelles.


Ce parere ai despre aceasta stire?