Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul a promis, dar apoi s-a răzgândit! Veste importantă despre salariile românilor

Publicat:

Veste neașteptata pentru romani! Deși Guvernul a anunțat schimbari, iata ca unele dintre masurile importante nu au fost adoptate. Ce se intampla cu romanii care doresc cumulul pensiei cu veniturile de la stat?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asfaltare importanta la Darmanești

17:30, 30.04.2024 - Veste buna data de primarul Emilian Ciolan in luna aprilie. Regia de Drumuri dn cadrul Consiliului Județean Argeș asfalteaza cei 3 km de drum județean care trec prin Valea Nandrii. Este o veste mult așteptata pentru locuitorii din zona, mai ales ca drumul se deteriorase. Citește și ANAF a publicat Ghidul…

Rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu. S-au razgandit in sala de judecata, veste de ultima ora

15:06, 02.04.2024 - Cazul lui Vlad Pascu, tanarul care a omorat alți doi tineri in stațiunea 2 Mai, ia un nou traseu, dupa ultima infațișare, cea de astazi. Vorbim, așadar, de o rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu.

Zodia care primește o veste importanta la locul de munca, marți, 12 martie. Schimbari și pe plan personal

21:21, 11.03.2024 - Prima jumatate a lunii martie vine cu noi schimbari in plan profesional pentru unul dintre nativii horoscopului European. Este vorba despre locul de munca pe care il are in prezent, iar in scurt timp se poate schimba radical cu unul mult mai bun, potrivit Click!

Rovinieta 2024. Veste importanta pentru șoferi: se suspenda plațile prin SMS pentru 10 zile

13:31, 08.03.2024 - Rovinieta 2024. Odata cu inceperea noului an, inclusiv la nivelul CNAIR au aparut noi modificari privind tarifele practicate pentru roviniete. Conform OUG 14/2024, vor intra in vigoare noi tarife, astfel ca CNAIR a emis un comunicat astazi, informațiile fiind de fapt o veste importanta pentru șoferi,…

Victorie importanta pentru Gigi Becali: ”O veste pe care o aștept de 10 ani”. Ce s-a intamplat cu dosarul Valiza

14:45, 20.02.2024 - Gigi Becali a obținut o victorie importanta! Latinfundiarul din Pipera a așteptat aceasta veste de mai bine de 10 ani. Ce s-a intamplat cu dosarul Valiza. Verdictul dat de Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO).

Zodia care va primi o veste importanta in luna martie 2024. Nativii vor incepe o noua etapa a vieții lor

09:35, 15.02.2024 - O zodie din Horoscop va avea parte de noroc in luna martie 2024. Nativii vor primi un proiect extrem de important, care le va aduce chiar schimbarea mult dorita. Iata cine sunt nativii vor incepe o noua etapa a vieții lor!

Ajutor de la stat pentru firmele afectate de razboiul din Ucraina | Marcel Boloș: "Am dat o veste importanta pentru mediul de afaceri"

22:30, 09.02.2024 - Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, pregatește schema de ajutor de stat IMM PLUS, o masura de sprijinire a accesului la lichiditati a intreprinderilor mici si mijlocii si intreprinderilor mari a caror activitate economica a fost afectata de conflictul arm

Horoscop joi, 8 februarie 2024. Zodia care primeste o veste importanta, ii poate schimba viata

08:15, 08.02.2024 - In timp ce mulți iși fac deja planuri pentru weekend, urmatoarele 24 de ore vor aduce o serie de obstacole și experiențe de neuitat pentru unii nativi. Afla, potrivit horoscop joi, 8 februarie 2024, care este zodia care primeste o veste importanta ce i-ar putea schimba viața. Horoscop joi, 8 februarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?