Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul a aprobat cuantumul taxei de licenta pentru prelungirea licentei Telemobil: un milion de euro

Publicat:

Guvernul a aprobat marti, printr-o Hotarare, taxa de licenta aferenta prelungirii cu un an, pana la 24 martie 2013, a licentei detinute de Telemobil in banda 450 MHz. Pentru prelungirea licentei, Telemobil va achita catre bugetul de stat o taxa in valoare de 1 milion de euro, valoare proportionala cu suma platita la obtinerea licentei, calculata de ANCOM pe baza indexarii valorii istorice a licentei, se arata intr-un comunicat remis de Guvern.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pensiile pentru luna mai, platite in avans. Proiectul de hotarare ar urma sa fie aprobat joi

20:15, 24.04.2024 - Plata pensiilor aferente lunii mai 2024 va fi facuta in avans, Guvernul urmand sa aprobe in sedinta de joi proiectul de Hotarare in acest sens, au declarat surse din Ministerul Muncii pentru Agerpres. 

Guvernul a aprobat numirea noului prefect de Gorj

21:00, 11.04.2024 - Virgil Dragușin a fost numit prefect al județului Gorj. Guvernul a aprobat in acest sens o Hotarare in ședința de joi. Virgil Dragușin l-a inlocuit pe Iulian-Vasile Popescu, fostul prefect fiind candidat la alegerile locale.Vineri la ora 12.00 noul prefect va depune juramantul.

Germania trimite in Ucraina un pachet de ajutor militar in valoare de 500 milioane de euro

17:40, 10.04.2024 - Guvernul german a anunțat pe data de 10 aprilie ca Berlinul a trimis un nou lot de ajutor militar in Ucraina, acesta avand atat obuze de artilerie, drone și vehicule blindate, cat și alte provizii, transmite KyivIndependent. 

USR pune tunurile pe Marcel Ciolacu in scandalul Roșia Montana: 'Refuza sa spuna daca RMGC vrea prelungirea licentei de exploatare!'

22:05, 06.04.2024 - Reprezentantii USR au transmis ca Guvernul condus de Marcel Ciolacu refuza sa spuna daca compania miniera Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) a cerut prelungirea licentei de exploatare in Romania si daca aceasta solicitare a fost sau nu acceptata.

Guvernul a aprobat prelungirea cu trei luni a plafonarii tarifelor RCA

15:01, 28.03.2024 - Executivul a aprobat in sedinta de joi actul normativ privind prelungirea cu trei luni, pana la 30 iunie 2024, a plafonarii tarifelor pentru politele de asigurare auto obligatorie (RCA), informeaza MF printr-un comunicat. ‘Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finantelor si elaborat…

CE a aprobat o schema de ajutoare in valoare de 87 milioane de euro pentru fermierii bulgari

17:30, 25.03.2024 - Comisia Europeana a aprobat luni o schema de ajutoare in valoare de 86,9 milioane euro (170 milioane leva) notificata de Bulgaria pentru sprijinirea fermierilor, in contextul razboiului din Ucraina.

Ce valoare are ajutorul de inmormantare in 2024: Cine beneficiaza și ce acte sunt necesare

14:15, 26.02.2024 - Ajutorul pentru inmormantare in 2024 a fost majorat incepand cu data de 1 ianuarie 2024. Cuantumul ajutorului de deces acordat romanilor aflați in momente dificile s-a ridicat cu 778 de lei. Aceasta creștere aduce o suma semnificativa, avand un rol crucial in sprijinirea familiilor aflate in doliu.…

Forțele navale ale Turciei se angajeaza sa protejeze coasta Somaliei in baza unui acord bilateral

16:30, 21.02.2024 - Somalia a aprobat miercuri un acord de cooperare economica si de aparare care va permite Turciei sa-si desfasoare fortele navele pentru a apara apele teritoriale somaleze timp de zece ani, a anuntat premierul somalez, Hamza Abdi Barre, informeaza agentia EFE. "Astazi, guvernul a aprobat acordul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?